Še malo in začela bo lepo godrnjati, kar je lepo, če lepo godrnja. Če samo godrnja, pa ni lepo!

»Lepo mi godrnjaš, je lepo, če lepo godrnja. Če samo godrnja, pa ni lepo,« je v napovedniku za skladbo »Lepo mi godrnjaš« skupine Lusterdam, ki bo luč sveta, skupaj z videospotom, ugledala v sredo, 21. marca 2018, dejal Andrej Karoli z Val 202. Lusterdam s prvo skladbo »Lepo mi godrnjaš« na široko odpirajo vrata v svoj post-rockovsko zasanjan svet romantike z izrazito izpovednimi besedili. Band, ki ga sestavljajo sami filmarji, je za skladbo, s katero se prvič predstavljajo tudi izven koncertnih odrov, posnel tudi videospot v režiji Dafne Jemeršić.

Lusterdam so šele na začetku svoje poti, a so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki (in filmarji): gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas). Štiričlanska zasedba na valu vročičnega hajpa pripravlja prvenec in je tik pred tem, da se uveljavi kot ena od tistih nepozabnih glasbenih izkušenj. Lusterdam so med 10 skladbami, ki bodo luč sveta ugledale maja na prvencu »Lusterdam«, za prvo skladbo, s katero se predstavljajo javnosti, izbrali »Lepo mi godrnjaš«. Skladba bo luč sveta, skupaj z videospotom ugledala v sredo, 21. marca 2018.

Pred-predpremiera videospota »Lepo mi godrnjaš«

Težko pričakovani prvenec »Lepo mi godrnjaš« podkrepljen z videospotom bo skupina Lusterdam pred-premierno predstavila v torek, 20. marca 2018, ob 20. uri v Blunout klubu v Domžalah. Pravi dogodek za prave sladokusce!

Več o novi skladbi »Lepo mi godrnjaš« in videospot si boste na našem portalu lahko ogledali v sredo, 21. marca 2018. Do takrat pa naj kar godrnja, če lepo godrnja!

Skupino Lusterdam lahko spremljate tudi na njihovem facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto: arhiv skupine Lusterdam

Komentarji uporabnikov
Tagi