S skladbo “Slike v vetru” vam bosta Nina in Aljaž obudila spomine na poletno romanco

Akustični duet Nina in Aljaž, ki prihajata iz Ihana, se predstavljata z avtorsko skladbo »Slike v vetru«, za katero sta posnela tudi videospot. Ob poslušanju skladbe se boste za trenutek ustavili in obudili nostalgične spomine iz mladosti.

Nina in Aljaž se s prepevanjem avtorskih skladb in priredb ukvarjata že od malih nog, od leta 2012 pa sta večkrat nastopila na lokalnih prireditvah, organizirala akustične koncerte in popestrila marsikateri poročni obred v Sloveniji. »Oba sva izkušena vokalista, Aljaž pa je vešč ubiranja strun na kitari in ukulelah ter čutno kompozira inštrumentalno avtorsko glasbo tudi na klavirju. Povezuje naju neizmerna ljubezen do petja in ustvarjanja ter pristnost v ustvarjanju glasbe. Z veseljem se odzoveva povabilu na dobrodelne in druge prireditve,« nam je zaupala Nina.

Z avtorsko skladbo, ki nosi naslov “Slike v vetru”, se predstavljata kot akustični duet. Skladbo sta v celoti napisala in posnela sama. Prav tako sta sama posnela videospot, ki si ga lahko ogledate v zgornjem videu. O skladbi nam je Nina povedala, da pripoveduje o nostalgičnih spominih na poletno romanco in je hkrati tudi sinonim za slovo od brezskrbnih dni in napoveduje vstop v svet odraslih: »Melodija nas popelje skozi trenutke, v katerih se za sekundo ustavimo in si dovolimo obuditi spomine iz mladosti.«

Nino in Aljaža lahko spremljate na njuni Facebook strani, pišete pa jima lahko na e-naslov: nia.duet@gmail.com.

Miha Ulčar; Foto, video: Akustični duet Nina in Aljaž

Komentarji uporabnikov
Tagi