Rokerji združeni na glasbeno obarvanem teniškem turnirju “Rock Tenis”

Na glasbeno obarvanem teniškem turnirju v Domžalah se je zbralo šestnajst tenisačev, ki so dokazali, da rock glasba in tenis hodita z roko v roki. S svojimi teniškimi veščinami sta pričakovano navdušila Bor Zuljan in Andraž Hribar (oba sta zaigrala v finalu). S potrditvijo udeležbe na turnirju pa je zbrane razveselil tudi znani nekdanji glasbeni urednik Dragan Bulič. 

Malokdaj se zgodi, da se rokerji zberejo ne na glasbenem odru, pač na teniškem igrišču. Za pokal so se pomerili Tomi Meglič, Andraž Hribar, Alan Vitezič, Bor Zuljan ter Miha Recelj, močno konkurenco in odpor pa so jim nudili Jani Klavora, Jon Vitezič, Gal Jerman, Hieronim Vilar, Jure Volgemut, Andrej Knehtl, Marko Brvar, Miha Prašnikar, Tine Janžek, Tadej Šefer Janc in Dragan Bulič.

Igrali so dvojice po sistemu “šampanjec”, kar pomeni, da je v skupinskem delu vsak odigral najmanj tri tekme, ampak vedno z drugim partnerjem. Po tesnih polfinalnih obračunih (prepričala sta Miha Recelj/Jani Klavora, enako dobro pa sta se borila Tomi Meglič/Tadej Šefer Janc) in skupno večurnem tekanju po teniških igriščih sta se vendarle razkrili najmočnejši dvojici (Andraž Hribar/Andrej Knehtl proti navezi Bor Zuljan/Gal Jerman). Postregli sta z atraktivnim finalom, po katerem je sledilo druženje.

Združili rock glasbo in tenis

Rock ‘n’ roll in tenis, kaj je še lepšega?! Če zraven dodamo sončno vreme, dobro pijačo in slastno jedačo dobimo popoln športni dan, kjer so rezultati postranskega pomena, saj je tokrat z naskokom zmagala dobra volja.

Rokerji so izkoristili priložnost, da se še bolje spoznajo – enkrat kot nasprotniki, drugič pa kot teniški partnerji. Vse to ob poslušanju rock glasbe, kar je bila tudi rdeča nit dogodka, ki bo – po besedah udeležencev – bržkone dobil svoje nadaljevanje.

Avtor: Gal Jerman; Foto: Aleš Žnidaršič

Komentarji uporabnikov
Tagi