Prispelo je pismo od Ane!

Predstavljamo nov videospot za skladbo “Pismo od Ane” iz prihajajočega albuma domžalskega raperja El Makedonerja, ki je nastala v sodelovanju s pevko Špelo Sever, katera s svojimi skritimi aduti ter talentiranim vokalom osvaja srca poslušalcev, zato ni bilo nobenih ovir pri spoznavanju ter realizaciji projekta, ki sta si ga zamislila omenjena izvajalca.

Skladba “Pismo od Ane” ima svoj pomen, tako kot besedila in tudi same izvedbe El Makedonerja nikoli ne razočarajo. Zgodba govori o tem, da je raper prejel pismo od svoje vztrajne oboževalke, katera si z vztrajnostjo in opisovanjem podobnih zgodb, kot jih ima on sam, pridobi njegovo pozornost. Raper je za njo na unikaten, poetičen način pripravil odgovor, s tem pa jo je opogumil in napotil k nadaljevanju njene poti in življenja.

El Makedoner ob izidu nove skladbe in videospota ni skrival zadovoljstva, saj nam je povedal, da je obrnil nov list v svojem življenju: »Ko imaš ob sebi tako talentirano pevko kot je Špela Sever, je posneti skupno skladbo nekaj najbolj zabavnega. Seveda bi mi bilo v veselje še kdaj sodelovati z njo.«

Špela pa je dodala: »Kdo pravi da se dve različni zvrsti glasbe ne moreta združiti? Midva sva stopila skupaj in se združila v prijetni glasbi. Pesem “Pismo od Ane” je nastajala v prijetnem in ustvarjalnem ritmu. Neizmerno sem hvaležna, da sem imela priložnost sodelovati s tako dobrim in talentiranim raperjem kot je El Makedoner. Občutek imam, da sem stopila nekaj stopničk višje.«

El Makedoner je še povedal, da gredo zasluge za snemanje vokalov, produciranje in urejanje tonalitet same skladbe Maju Klasincu iz Maribora, za snemanje in režijo videospota pa znani ekipi NESI VIDEOS iz Logatca. Snemalni kadri so bili posneti v Ljubljani in na Viru pri Domžalah. Zahvala gre tudi Neli Merkužič in njeni družini za igranje glavne vloge Ane v videospotu.

Miha Ulčar; Foto, video: El Makedoner in Špela Sever

Komentarji uporabnikov
Tagi