Poklon El Makedonerja

Ne dolgo nazaj je luč sveta ugledal nov videospot za skladbo Poklon, domžalskega raperja El Makedonerja. Skladba govori o resnih temah, avtorjeva želja pa je, da bi se ljudje med poslušanjem skladbe malo ustavili ter se zamislili nad svojimi dejanji. Poleg tega je avtor skladbo namenil tudi določenim posameznikom, ki se utapljajo v lastni zavisti in nevoščljivosti. Kot smo že vajeni s preteklih videospotov El Makedonerja, so tudi tokrat v ozadju Domžale.

»Pesem je posvečena določenim posameznikom, ki se utapljajo v svoji lastni zavisti in nevoščljivosti. Delajte to kar vas veseli, delajte to kar vas naredi srečne in nikoli ne obupajte nad svojim ciljem. Nikoli! Dokler ste vi na pravi poti in se trudite uspeti, vas bodo drugi poskušali ustaviti. Ne se pustit in vztrajajte do konca, dokler sami ne dosežete vrhunec vašega življenja. Zmaga je slastna. Mir!,« o svoji skladbi Poklon pravi domžalski raper Stefan Josifovski a.k.a. El Makedoner.

Videospot za skladbo Poklon je nastal v sodelovanju z IKI Production, Rokom Jelenom (kamera) in Sanelom Ikićem (producent in montaža).

El Makedoner, ki ga lahko spremljate na njegovem facebook in instagram profilu pravi, da ne pozna počitka in da je pred njim še veliko projektov. Med drugim bo letos snemal tudi z raperjem Zlatkom. Se pravi, da lahko kmalu pričakujemo kakšno novo skladbo, ki bo nastala izpod rok tega domžalskega raperja.

Miha Ulčar; Foto, video: El Makedoner

Komentarji uporabnikov
Tagi