Omar Naber ima novega

700 kilometrov in 9 lokacij za nov videospot Cesta in nebo

Vsem dobro poznan pevec Omar Naber predstavlja nov videospot za pesem z naslovom Cesta in nebo. Videospot je bil posnet, kar na devetih različnih lokacijah. Pesem pa naj bi bila po besedah glasbenih kritikov produkcijski presežek za Slovenijo. Na veselje vseh oboževalcev se je rodil še eden njegovih glasbenih otrok, videospot z naslovom “Cesta in nebo”.

Omar Naber svoje oboževalce že vse od začetka šolskega leta razvaja s kratkimi videi, ki prikazujejo njegovo spontanost, dobrosrčnost ter odprt in skromen karakter. Tako je preko vseh teh videov napovedoval nekaj večjega. V ta namen pa poteka tudi kampanja z naslovom #PolepsajDan.

Besedilo pesmi Cesta in nebo je napisal basist iz skupine Tabu, Iztok Melanšek. Vse ostalo pa je naredil Omar, kar sam. Pesem je na svojo video podobo čakala, kar deset let. Cesta in nebo je tudi prva pesem, katero je Omar uglasbil sam.

Foto: Kerim Vodnik

”Spodobi se, da tako odlično skladbo pospremi enako kvaliteten videospot. Zato je snemalna ekipa k sodelovanju povabila priznane režiserje. Snemanje se je v treh dneh odvilo na devetih lokacijah po Sloveniji, vse od Ljubljane do Portoroža” je dodal Omar Naber.

V videospotu je nastopilo, kar nekaj članov Omarjeve glasbene zasedbe in to so: Aleš GoljaJaka LiparTomaž UrglRebeka Bogataj in Martinu Janežiču – Bucu. Glavno vlogo pa je odigrala privlačna in nagajiva Ina Šunta. 

Foto: Kerim Vodnik

Koronavirus je prinesel, kar nekaj težav in marsikomu odprl nova obzorja in pogled na življenje. V tem času, ko se dobesedno izogibamo drug drugega, so še tako majhne pozornosti ljudi okoli nas, toliko več vredne. Vse to pa dobro ve tudi Omar, ki je s svojo srčnostjo to že večkrat dokazal.

Karin Božič Zupančič

Komentarji uporabnikov
Tagi