Nogometašice ŽNK Radomlje zamenjale travnato zelenico z modno pisto

Komaj so nogometašice Ženskega nogometnega kluba Radomlje končale z jesenskim delom državnega prvenstva, so se že lotile novega podviga, saj so travnato zelenico zamenjale kar z modno pisto in kot fotomodeli dokazale, da dobre športnice tudi dobro izgledajo.

To sredo so namesto na trening, odšle v Mercedesov avtosalon Trendy d.o.o. v Mengeš, kjer jih je čakalo fotografiranje za koledar članske ekipe ŽNK Radomlje 2013. Tam je bila prisotna tudi naša ekipa in se na lastne oči prepričala, da so dekleta res uživala v novem podvigu.

Dekleta so bila tudi zelo navdušena nad celotnim postopkom priprave na fotografiranje, za kar so poskrbeli frizer Uroš Cvetinovič iz frizerskega salona Nelart, maskerka Tina Humar, modni oblikovalec Joel Loyo in predstavnica za stike z javnostmi Erika Nesovič. Za fotografije pa je poskrbel fotograf Janez Marolt.

Ker je bila za vse dekleta to nova izkušnja, smo nekatere povprašali kako se počutijo v novi vlogi:

Sonja Čevnik: "Uživam v tej novi vlogi. Super je. Moram pa reči, da so mi avtomobili bolj všeč, kot obleke."

Andreja Babič: "Super. Nove izkušnje, novo doživetje. Zanimivo je tudi to, da sem začutila to, kar ponavadi vidim po televiziji: oblačenje, ličenje, itd. Skratka občutiš, da si del tega tudi sam."

Lara Ivanuša: "Super izkušnja. Je nekaj drugega kot nogomet. S tem bomo pokazale, da smo nogometašice tudi ženske."

Petra Kočevar: "Počutim se dosti nenavadno. Sem prvič v tej vlogi. Je zelo zanimivo in nekaj novega. Ne bi pa zamenjala za nogomet."

  

Dekleta so se odlično odrezala v tej novi vlogi, tako da že vsi nestrpno čakamo končni izdelek – koledar, ki naj bi bil na voljo v omejenih količinah.

Za pokušino, pa si lahko ogledate nekaj fotografij s fotografiranja.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Marolt, Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi