Nino Ošlak pravi, da bi dal vse za tvoj nasmeh

Nino Ošlak – akademsko izobraženi glasbenik – leto dni po izidu drugega studijskega albuma, predstavlja novo pesem 'Za tvoj nasmeh'! Nino sodeluje tudi z našo sodelavko Karin Božič, poučuje pa tudi teorijo v Pevskem studiu Nataše Nahtigal v Domžalah.

Snemanje videospota – njegovega devetega po vrsti – je Nino prvič zaupal režiserju Marku Duplišaku. V zgodbi pristen odnos dveh zaljubljencev odigrata Ninova prijatelja Jerneja Čemažar z ljubljanske glasbene akademije in Armin Ćoralić, glasbenik, ki se posveča tudi igralstvu in ki je ravnokar dokončal študij na prestižni akademiji v Londonu.

Ker je že v naslovu pesmi omenjen nasmeh, le-ta spremlja tudi zgodbo videospota, sicer prepleteno z nežnimi trenutki v dvoje, a tudi resnim ljubezenskim prepirom. Kako se vse skupaj razplete, pa si poglejte v spotu.

Nino je o  snemanju spota povedal: "Ker je pesem zaljubljena in optimistična, smo posneli večinoma nasmejane kadre. Vendar, ker v življenju ni vedno vse tako kot bi si želeli, se tudi v zgodbi spota par spre. In takrat sva z režiserjem Markom Duplišakom od para hud ljubezenski prepir. Dramo, pravo dramo (smeh). No, med tem so se Jerneji ob svečkah, ki so bile na sceni, vneli lasje. Hvala bogu ni bilo nič hujšega, a vseeno smo z ekipo pošteno nasmejali"

O Ninu: Je profesor glasbe in vsestranski glasbenik, ki kot avtor ustvarja tudi za druge izvajalce (od rokerjev San Di Ego do Helene Blagne in drugih). Leto dni po izidu drugega avtorskega albuma 'Pod tušem' predstavlja čisto novo pesem, ki je še ni izdal na nosilcu zvoka.

O skladbi: Za tvoj nasmeh' je romantična pop skladba, ki na realističen način opisuje vsakdanje odnose med zaljubljenci. Nino je pesem v celoti napisal sam, pri končni zvočni sliki pa mu je pomagal priznani slovenski producent Franci Zabukovec, s katerim že nekaj časa sodelujeta. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič, Video: Nino Ošlak
Komentarji uporabnikov
Tagi