Nevarno nebo: Anže Šuštar je razprl krila in poletel svojim sanjam nasproti

Glasbenik Anže Šuštar je izdal novo skladbo z naslovom Nevarno nebo, za katero je posnel tudi videospot. Skladba govori o zreli, močni borbeni in čudoviti ženski, kakršna je njegova žena, ki mu je bila tudi navdih za besedilo. Pri nastanku skladbe je sodeloval z legendarnim Alešem Klinarjem – Klinčijem, glavno vlogo v videospotu pa je odigrala znana televizijska voditeljica Mojca Mavec.

Anže Šuštar nam je po izidu njegove nove skladbe Nevarno nebo in videospota povedal, da bo imela ta skladba v njegovem srcu vedno posebno mesto, saj je imel tokrat priložnost sodelovati z eno največjih legend slovenske glasbe, Alešem Klinarjem – Klinčijem, ki je skomponiral enkratno glasbo, skupaj z Miho Goršetom pa sta poskrbela za odličen aranžma. Besedilo za skladbo je napisal Anže sam, back vokale sta odpeli čudoviti Karmen Klinc in Andreja Sonc. Nastala je res odlična skladba, za katero so pred kratkim na Veliki planini posneli videospot, v katerem je glavno vlogo odigrala Mojca Mavec.

“Skladba govori o močni, zreli, borbeni in čudoviti ženski, kakršna je moja žena, ki mi je bila tudi navdih za to besedilo, zato glede izbira glavne igralke nisem dolgo razmišljal. Mojca je enkratna ženska, karizmatična in čudovita v vseh pogledih, zato odlično ustreza besedilu pesmi. Naj povem, da je bilo sodelovanje z njo res čudovito, saj je svojo vlogo opravila profesionalno, sproščeno in na nivoju,” nam je zaupal Anže.

Glede samega snemanja, ki je potekalo na Veliki planini pa nam je Anže priznal, da je bila ta lokacija odlična izbira: “Sam sem namreč velik ljubitelj gora ter njihovih lepot in mogočnosti, zato sem se tudi odločil, da videospot za pesem Nevarno nebo za spremembo posnamemo v gorah, saj je po mojem mnenju to veliko bolje opisalo bistvo in karakter pesmi. Piko na i pa je seveda dodala prelepa zasnežena pokrajina.” V objektiv svoje kamere je vse odlično ujel Nejc Velkavrh s svojo ekipo, Dominik Čepon pa je zaslužen za prelete z dirkalnimi droni.

Refren pesmi opeva pogum in premagovanje ovir ter nas opominja, da ni nič na tem svetu tako hudega, da ne bi v sebi našli ljubezni in moči, ki nam dasta krila, da poletimo. Kljub nevarnemu nebu se jih ne bojmo razpreti in poleteti svojim sanjam naproti.

Za konec nam je Anže še povedal, da je vsem sodelujočim, ki so pripomogli k nastanku tega projekta, neizmerno hvaležen: “Vsem zgoraj naštetim, moji prijateljici Barbari Husu, ki je skrbela za masko, Velika planina resortu, Veliki planini, d.o.o., prijateljema Ediju in Miranu za vso predanost in pomoč z motornimi sanmi ter seveda moji ženi Alenki Gotar, saj brez njene podpore in opore ne bi prišel daleč. Kot pravijo, za vsakim uspešnim moškim stoji še bolj uspešna in močna ženska.”

Miha Ulčar; Foto, video: Anže Šuštar

Komentarji uporabnikov
Tagi