Nekaj novega, posebnega, ljubezenskega: Ljubezenski venček

Glasbena šola Bučar v sodelovanju z ansambel Boršt, ansambel Lunca in ansambel Razgled predstavlja nekaj novega, posebnega, ljubezenskega. Priredba skladb ansambla Franca Miheliča: Fant od fare, Svatovska in Stara ljubezen, z naslovom Ljubezenski venček.

Ljubezenski venček je priredba treh skladb ansambla Franca Miheliča. Skladbe opevajo ljubezensko tematiko, zato tak naslov. Idejo za snemanje in celoten projekt je dobil vodja Glasbene šole Bučar, Simon Bučar. Z učenkami in učenci, ki so aktivno sodelovali pri snemanju skladbe v glasbenem studiu in snemanju videospota, so k sodelovanju povabili tri ansamble, ki so na slovenski narodno-zabavni glasbeni sceni dobro poznani: ansambel Boršt, ansambel Lunca in ansambel Razgled. “Skupaj smo ustvarili ljubezensko zgodbo, v kateri sta sodelovala tudi vsem dobra poznana Dejan Krajnc (Poskočni) in bohinjski župnik Martin Golob,” je povedal Simon Bučar.

Besedilo za skladbe sta napisala Ivan Sivec in France Žnidaršič, glasba je delo Franca Miheliča, za priredbo sta poskrbela Anže Iskra in Simon Bučar. Videospot je bil sneman na Lavričevi koči na Gradišču, na gradu Bogenšperk ter v prelepih kotičkih Bohinja. Skladba je bila posneta v M-MEDiA Recording Studio pri Tadeju Miheliču, videospot pa je posnela ekipa Videco. Vsi skupaj so na izdelek zelo ponosni in se veselijo nadaljnjega sodelovanja.

Aktivnosti Glasbene šole Bučar lahko spremljate preko FB strani in Instagram profila.

Miha Ulčar; Foto, video: Glasbena šola Bučar

Komentarji uporabnikov
Tagi