Natalija Cerar: “Glasba, ustvarjanje in nastopanje mi je kot gorivo!”

Natalija se predstavlja z novo skladbo "Minil je čas"

Simpatična mlada pevka Natalija Cerar, ki prihaja iz Lukovice, po prvem solo komadu z naslovom Feniks, tokrat predstavlja novo skladbo z naslovom Minil je čas. 

Pevka Natalija Cerar je 19-letno simpatično dekle, ki prihaja iz Lukovice pri Domžalah. Večino svojega časa posveti ustvarjanju glasbe. Prvič se je širši publiki predstavila leta 2019 na tekmovanju Slovenska nota, kjer je predstavila svojo prvo avtorsko pesem z naslovom Feniks. Sama pa pravi, da je glavna prelomnica v glasbeni karieri njen samostojni akustični koncert, ki ga je imela ob spremljavi banda v Kamniku.

Natalija je nastopala tudi na raznih šolskih, občinskih in državnih proslavah ter bila dvakrat glasbena gostja v Predsedniški palači. Med poletjem pa ste jo lahko videli tudi na odru Poletnega gledališča Studenec, kjer je igrala in pela v predstavah. Eden od njenih dosežkov je bilo tudi to, da je pela ob boku znanega glasbenika Vlada Kreslina ter bila  povabljena na TV oddajo Slovenski pozdrav.

Čeprav so trenutno zelo nehvaležni časi za glasbenike je Natalijo Cerar opazil priznani slovenski avtor in producent Kevin Koradin, ki je v njej videl potencial ter verjel, da lahko skupaj ustvarita nekaj lepega. Povabil jo je k sodelovanju in nastala je pesem z naslovom Minil je čas, pri kateri pa je sodeloval tudi Clifford Goilo. Med tem ko je skladbo spisal priznan in utečen glasbeni tandem (Kevin in Clifford), je bila videoprodukcija tokrat zaupana ekipi 3FPS Production.

O novi skladbi Minil je čas nam je Natalija povedala: »Besedilo pesmi v prvem planu izpostavlja željo po novem začetku. Ljudje se pogosto vrtimo v začaranem krogu. Tudi kadar vemo, da moramo obrnit stran, se z mislimi velikokrat vračamo nazaj«

Skladba Minil je čas govori o dekletu, ki se oklepa preteklosti in spominov na staro ljubezen, a na koncu le najde potrebno moč, da naredi korak naprej.

Karin Božič Zupančič; Foto: Atena Bošnjak

 

Komentarji uporabnikov
Tagi