Na radiu Hit so praznovali 26 let!

Na radiu Hit so danes zabeležili kar 26 let delovanja. Poskusno je sicer radio Hit začel z nekajurnim dnevnim oddajanjem že pred 1.4.1993 kot prva komercialna radijska postaja in radio Hit je z vami še danes. Jutra sproščeno krojita Aida in Jaka, na poti domov vas spremlja Rudi. Svež veter v ekipi radia Hit je pripravljen na še več izzivov.

Seveda je bila ekipa radia Hit danes zato še bolje razpoložena, lahko bi rekli, da so bili pravi norci na sam dan norcev. Uganjali so norčije na čisto poseben način, ki se imenuje “roast”. Da bi bilo še bolj zanimivo, so morali Aida, Jaka in Rudi med seboj tekmovati, kdo bo drugega bolje “zroastal”. Seveda so razsodniki poslušalci, ki lahko glasujejo za svojega najljubšega “roasterja”, z malo sreče pa bo eden od njih še nekoga lahko za cel vikend odpeljal na podaljšan vikend s popolnim razvajanjem.

In osrednji veliki dogodek ob 26. letnici radia Hit? Seveda je to prenovljena uradna himna radia Hit, Življenje z nami je lepše (prva verzija je namreč stara več kot 23 let).

Za pomoč smo poklicali Rok`n`band, Alyo in Zlatka. Si jo boste naslednjih 20 let požvižgavali tudi vi? Poslušajte jo!

Avtor: radio Hit; Foto: radio Hit

Komentarji uporabnikov
Tagi