Na radiu Hit je vsak dan POSEBEN DAN!

Verjamete? Ker je čisto res. V celem letu je kar 365 dni in prav vsak dan je za posameznika lahko zelo poseben dan. Nekdo je naredil izpit za avto, drugi izpit na faksu, spet tretji ima rojstni dan ali pa ima rojstni dan nekdo od njegovih bližnjih. Spet za druge je lahko poseben dan samo zato, ker imajo prost dan ali pa so na dopustu.

Cel kup razlogov za »poseben dan«, kajne? In na radio Hit lahko poslušalci preprosto prek sms sporočila sporočijo svoj razlog za poseben dan tudi nam. In potem? Nato ekipa enega izbere in ga obdari z družinsko pizzo! In to še ni vse, zraven dobijo še vplačan Loto listek, torej dejansko lahko še celo zadenejo sedmico … sliši se kul, pa je res? Je. Preverili smo, ali je kdo od gostov domžalske pizzerije že kdaj kaj zadel in so nam potrdili, da je ena obiskovalka z njihovim loto listkom dobila 1.400 EUR in druga 800!

Torej se splača, ne le poslušati radio Hit, pač pa sodelovati. Naj vam še enkrat zaupamo, kako: pošljete sms POSEBEN DAN na 040 956 956 in morda prav vas ekipa pokliče nazaj!

Bodite z nami. Bodite Hit. Saj veste, kje nas najdete.

Radio Hit

 

Komentarji uporabnikov
Tagi