Magnifico prihaja v Domžale!

Veliki koncert ob dnevu žena!

Športna dvorana Domžale, 8. marec 2024, ob 20. uri. Ne zamudite izredne priložnosti za edinstveno doživetje prav na 8. marec!

Charlatan in romantik. Idealist in voajer, predvsem pa glasbenik, ki se od leta 1993 ni ustavil. Magnifico je v treh dekadah močno zaznamoval slovensko kulturo. Dal nam je 24.000 poljubov, nam predstavil Silvijo, razbijal stereotipe, seznanil nas je s čefurji, pedri in ostalimi manjšinami, naučil nas je Marš na Drino in nam podaril samo ljubezen. Ko je zapel Hir aj kam hir aj go, se mu je zgodil export-import, potem pa še šarlatanska Tivoli in Cici Mici. V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel preko 1000 koncertov doma in po svetu.

S svojimi prvimi albumi Od srca od srca (1993), Gdo je čefur (1996) in Sexy Boy (1999) se je Magnifico uveljavil kot neortodoksno vsestranski skladatelj in glasbenik na področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je s skladbo Samo ljubezen v izvedbi Sester kot avtor zmagal na nacionalnem izboru za Pesem Evrovizije. K dosegu mednarodnega občinstva so močno pripomogli albumi, kot so Export/Import (2004) s hitom Hir ai kam, hir ai goMagnification (2010) in Charlatan de Balkan (2016).

Foto: Marko Delbello Ocepek

Decembra leta 2017 je prvič razprodal Areno Stožice, nakar je to ponovil še trikrat, leta 2020 pa je postavil rekord v prodanih vstopnicah za tradicionalni božični koncert na svetovnem spletu. Je glasbenik, čigar glasba riše svet brez mej, posledično pa ob izvedbah v živo občinstvo doživi edinstveno izkušnjo.

In tokrat prihaja v Domžale – v popolni zasedbi, v edinstveni izvedbi in predan publiki.

Število vstopnic je omejeno, zagotovite si najugodnejše že danes! Vstopnice vas čakajo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in na spletu TUKAJ.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Organizator: Blunout club Domžale in Aleš Florjančič s.p.

 

Tagi