Luč sveta je ugledal El Makedonerjev B.I.N.G.O.

Domžalski umetnik in glasbeni izvajalec El Makedoner vam tokrat predstavlja svoj najnovejši videospot, ki nosi ime “B.I.N.G.O.” Videospot za skladbo je bil posnet v Makedoniji, kjer je dobil El Makedoner vso podporo, kljub temu, da je najprej mislil, da bodo težave, ker izvaja skladbo v slovenskem jeziku.

Stefan Josifovski a.k.a. El Makedoner nam je v zvezi z njegovo novo skladbo povedal, da je bila sama skladba ponovno posneta v domačem studiu Balklan Records: “Skladba “B.I.N.G.O.” pa je sama po sebi nekoliko kontroverzna in objasnjevala do ljudi, ki mi niso stali ob strani in dvomili v moj uspeh in napredovanje. Naslov, ki ga skladba nosi, je izbran točno zaradi tega, ker sam dobro vem, koliko truda sem vložil in ga še vlagam v glasbeno kariero.” El Makedoner pravi, da je prepričan v to, da bo zadel “glasbeni Bingo” in bo vse to kmalu poplačano: “Rad eksperimentiram in rad se sprobavam v različnih žanrih in sodelovanjih, nikoli nisem sebe omejil samo v en spekter in mislim, da je tudi to lahko “odskočna deska” v višji in večji glasbeni svet.”

Videospot je El Makedoner prvič snemal v Makedoniji, ob tem pa nam je zaupal, da si je težko predstavljal, da bo dobil podporo od makedonskih podjetij in glasbenih producentov, ker gre za skladbo, ki jo izvaja v slovenskem jeziku.

El Makedoner nam je še povedal, da je profesionalni snemalec Krste Šupev, skupaj z asistentom za osvetlitev Pančom Spirovem in scenaristko Rosico Petruševsko, poskrbel za čarovnijo od kadrov, ki so jih lahko pridobili v dveh snemalnih dnevih. “Stažistke Eli Trendafilova, Lile Maneva ter Natali Andovska, so to zadevo samo še olajšale in priskrbele za očaranje naših gledalcev. Pri tem projektu sem seveda imel tudi veliko podporo s strani podjetnikov. Podprla so nas podjetja: Admiral Casino Macedonia, ki nam je odstopilo svoje prostore in nas tudi prijazno sprejelo, poleg njih je pa še Circle Style, ki je poskrbelo tudi za “outfit” v določenih kadrih. Redent Lab ter Štala Shop, ki sodelujeta pa že nekaj časa z našimi izvajanji snemanja videospotov, tako da stremim samo še k nadaljnjemu sodelovanju,” nam je še zaupal El Makedoner.

Miha Ulčar; Foto, video: El Makedoner

Komentarji uporabnikov
Tagi