Kvatropirci v kvatro stilu predstavili novega člana in nov videospot »Ti si zame čokolada«

V kvatro stilu, takšnem kot ga znajo narediti samo Kvatropirci, je v soboto, 19. januarja 2019, v prijetnem ambientu Bobi bara v Poslovni coni Komenda potekala predstavitev njihovega novega videospota za skladbo »Ti si zame čokolada«, ki je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo Pratnemer.

Predstavitev novega videospota Kvatropircev za skladbo »Ti si zame čokolada«, ki je do zadnjega kotička napolnil Bobi Bar v Poslovni coni Komenda, je bil temu primerno sladek. Kot čokolada. Obenem pa je bil dogodek tudi čustveno obarvan, saj je skupino zapustil Gorazd Zapušek, ki je bil član te priljubljene zasedbe vse od začetka, ki sega v leto 2011. Njegovo mesto je zasedel Matej Kocen iz Ljubljane, ki so ga fantje širši javnosti predstavili na predstavitvi videospota in na koncertu, ki je sledil. Iz ust številnih obiskovalcev tega dogodka je bilo slišati, da je bilo zelo lepo slovo od Gorazda in obenem lepa dobrodošlica novemu članu. Gorazd Kvatropirce sicer ni čisto zapustil, saj bo še vedno dejaven v njihovem društvu.

Nov videospot, ki je nastal v sodelovanju z videoprodukcijo Pratnemer, besedilo in glasbo je napisal David Novak, za aranžma pa poskrbel Samo Kališnik, je bil posnet v Thermana Laško. poleg članov skupine Kvatropirci je v videospotu v glavni vlogi nastopila Emma Peralta, World top model Slovenia 2018. Seveda ni potrebno posebej razlagati, kdo je v videospotu sladka čokolada in da če se želiš “posladkati” s takšno čokolado, je potreben napor.

Kvatropirci se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem, ki so jim pomagali pri nastanku videospota ter promociji le-tega. Prav tako se zahvaljujejo njihovi zvesti publiki, ki jih spremlja: “Ponosni smo in gremo naprej. Naj bo vaše življenje sladko kot čokolada!” 

Kvatropirce lahko spremljate na njihovem Facebook profilu in Instagramu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar; Video: Kvatropirci

 

Komentarji uporabnikov
Tagi