Kvatropirci gredo v svet sanje živet

V ponedeljek, 26. marca 2018, so v prijetnem ambientu Špageterije in pizzerije Dober krožnik v Mengšu, Kvatropirci predstavili čisto novi videospot za skladbo V svet sanje živet, za katero je besedilo napisala Jasmina Šmarčan, glasbo pa član Kvatropircev, Samo Kališnik. Videospot, v katerem imata poleg Kvatropircev glavno vlogo Ana Černivec in Jure Repanšek ml., so posneli v sodelovanju z videoprodukcijo Pratnemer.  

Med gosti na predstavitvi novega videospota skladbe V svet sanje živet, je bilo poleg vseh sodelujočih pri videospotu tudi nekaj znanih oseb iz sveta slovenske glasbe ter seveda bližnjih članov Kvatropircev. Seveda pa je premiera novega videospota potekala v prijetnem glasbenem vzdušju, za kar so poskrbeli Kvatropirci. Bil je res prijeten večer, zato vse pohvale Kvatropircem za še eno super pesem in čudovito izpeljan dogodek na nivoju.

Skupino Kvatropirci, ki s štiriglasnim petjem razveseljuje staro in mlado, sestavljajo basist Gorazd Zapušek, baritonist Jure Jaklič in tenorista Samo Kališnik ter Tomaž Krt. Pojejo že odkar pomnijo, kot Kvatropirci pa so začeli ustvarjati konec novembra 2011. V tem času so sodelovali že s številnimi slovenskimi in tujimi glasbeniki, najbolj pa jim je v spominu ostalo leto 2016, ko so skupaj z Manco Špik na Melodijah morja in sonca dobili nagrado občinstva za pesem Pesem. Kvatropirce lahko spremljate na njihovi spletni strani http://kvatropirci.si ter na njihovem facebook profilu. O čem govori nova skladba, pa si lahko ogledate v zgornjem videu.

Kvatropirci z Ano Černivec in Juretom Repanškom ml. na premieri novega videospota.

Se pa ob tej priložnosti Kvatropirci zahvaljujejo vsem, ki so pomagali pri nastanku novega videospota, Špagetariji in pizzeriji Dober krožnik, kjer so prijazno odstopili njihov prijeten ambient za premierni dogodek in poskrbeli za pogostitev. Za včerajšnji nepozaben dogodek se Kvatropirci zahvaljujejo tudi vsem mamam, sestram, puncam in prijateljem za pomoč in podporo.

Avtor: Klavdija Ravnikar; Foto: Janez Ravnikar

Tagi