Kdo boža skupino Harmonk ‘n’ roll?

Skupina Harmonk 'n' roll, kateri člani večinoma prihajajo iz okolice Domžal, po uspešni sezoni veselic in po kadrovsko osveženi ekipi, ne počiva. Pred kratkim so posneli videospot za njihovo novo skladbo ME BOŽA, ki jo lahko že slišite tudi na radijskih postajah.

Prepričani smo, da bo skladba Me boža njihova nova uspešnica, saj so se fantje že v preteklosti izkazali in naredili kar nekaj uspešnic, katere so kraljevale na radijskih postajah in pridobile mesto pri poslušalcih. To so bile: Ivanka rada sanka, Mini kiklca, Policajka, Učke rjave, itd.

Pod besedilo in melodijo nove skladbe Me boža, se je podpisal basist skupine Boštjan Kokalj, skladbo pa so posneli v Studiu Janeza Repnika, ki je dodal še odličen aranžma. Videospot pa so posneli v welness centru v Laškem v produkciji TV Veseljak.

Skupino Harmonk 'n' roll sestavljajo:

David Smolnikar (bas kitara in vokal)
Jernej Žunič (bobni)
Blaž Mencinger (solo kitara in vokal)
Matej Brodarič (harmonika, klaviature in vokal)
Boštjan Kokalj (ritem kitara in vokal)

Na prireditvi poskrbijo za odlično vzdušje in dober žur. Glasbo in besedila ustvarjajo sami in jih z veseljem delijo z gledalci in poslušalci. Velikokrat jih slišimo igrati tudi v naših koncih. Vsako leto v mesecu avgustu, igrajo tudi na gasilski veselici v Stobu.

Več o skupini Harmonk 'n' rol pa si lahko preberete na njihovi spletni strani in na njihovi facebook strani.

V videu pa si lahko ogledate, kdo boža skupino Harmonk 'n' roll.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Skupine Harmonk ‘n’ roll
Komentarji uporabnikov
Tagi