Insomnija – nova skladba na sceni, ki bo mogoče pripomogla k temu, da bomo lažje zaspali

Po skladbi in videospotu "To so Domžale" sta se raperja El Makedoner – Stefan Josifovski in Sanel Ikić podala v nov projekt, katerega čisto svež rezultat je nova skladba, ki nosi ime "Insomnia", za katero sta posnela tudi videospot, ki ga objavljamo tudi na našem portalu.

Insomnia ali po naše nespečnost je neprijetnost, s katero se je srečal ali pa se še bo srečal vsak izmed nas. Glasbenika pravita, da sta se za to temo odločila, ker sta prepričana, da je imelo že vsaj 80% ljudi kdaj težave z nespečnostjo, se pravi, da niso mogli zaspati, oziroma so se na vso moč trudili, da bi zaspali, pa ni šlo. El Makedoner pravi, da omenjena problematika še ni bila uporabljena v nobeni skladbi v Sloveniji, sam pa se je že soočil s tem, zato tudi ni imel težav pri pisanju besedila za to skladbo. V besedilu je omenjena tudi karma, saj je po njegovih besedah le-ta glavni razlog za nespečnost.

Insomnio so posneli v Mariboru pri Maju Klasincu, za kar se mu glasbenika tudi zahvaljujeta. Velika zasluga za videospot gre Sanelu Ikiću in IKI Production, za ves vložen trud pri produkciji in montaži videa. Za snemanje kadrov se glasbenika zahvaljujeta Roku Jelenu in glavnem igralcu v videospotu Emiru Čauševiću, ki je pokazal veliko potrpežljivosti in tudi predrznosti pri snemanju. Tako kot pri skladbi To so Domžale, so tudi videospot za Insomnio posneli na različnih lokacijah v Domžalah.

Glasbenika seveda upata, da bosta s skladbo morda pomagala kakšnemu posamezniku, ki ga muči nespečnost. Le-ta običajno izhaja iz vsakdanjih problemov, ki se kopičijo v posamezniku. Več pa v zgornjem videu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto; Video: El Makedoner feat. Sanel
Komentarji uporabnikov
Tagi