Harmonk’N’Roll predstavlja Ljubico

Skupina Harmonk’N’Roll ima novo skladbo z naslovom “Ljubica”, za katero so posneli tudi videospot.

Štiričlansko energično zasedbo, ki sliši na ime Harmonk’N’Roll sestavljajo Boštjan Kokalj (glavni vokal in kitara), Jernej Žunič (bobni), Tilen Tomšič (bas kitara) in Matej Brodarič (harmonika in klaviature). Druži jih ljubezen do narodno-zabavne glasbe, veselje do pop-rocka in predvsem slovenske glasbe. Če združite vse zgoraj našteto, dobite to, kar predstavlja ime Harmonk’N’Roll: kvalitetna glasba, pozitivna energija in pa predvsem dober žur.

Fantje imajo za seboj že precej nastopov v obliki veselic, presenečenj, obletnic, in porok, vsako leto pa sprejmejo tudi kakšen dobrodelni nastop. Matej in Boštjan sta ustanovna člana skupine, čez nekaj let se je na bobnih priključil Jernej, kot zadnji pa je v skupino prišel Tilen, ki je tudi sicer najmlajši član. Starost članov skupine se giblje med 25 in 35 let.

Nova skladba “Ljubica” je v celoti plod talenta in znanja glavnega pevca in kitarista skupine Boštjana Kokalja. V skladbi opazujemo negotovost fanta, ki ga vodi v globoko razmišljanje. Sprašuje se, če je pravi za njo, kar ga pripelje do ugotovitve, da brez nje ne more več. Želi si biti njen in ve, da mora ona biti njegova “Ljubica”.

Fantje skupine si želijo, da bo izdelek poslušalcem všeč  ter, da si ga bodo čim večkrat zavrteli tudi na Youtubu.

Harmonk’N’Roll lahko srpremljate na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko FB strani in Instagrama.

Miha Ulčar; Foto, video: Harmonk’N’Roll

Komentarji uporabnikov
Tagi