Gre za klasičen ljubezenski trikotnik?

Šestčlanska glasbena zasedba, ki sliši na ime Harmonk`N`Roll, se ne predaja jesenskemu počitku, saj so fantje pred kratkim izdali novo skladbo »Da si z njim«, za katero so posneli tudi videospot. Čeprav fante poznamo kot neumorne žurerje, so se tokrat podali v čisto drugačne vode in posneli čutno balado, ki govori o ljubezenskem trikotniku.

Skupina Harmonk'N'Roll, ki jo sestavljajo Nejc Fabjan, Jernej Žunič, Boštjan Kokalj, Matej Brodarič, Matej Zore in Damjan Oblak, so glavni krivci za vrhunsko zabavo in odlično razpoloženje, kjerkoli se pojavijo. V letošnjem letu je skupina praznovala 10-letnico delovanja, kar so seveda tudi ustrezno obeležili z žurom oziroma harmonknrollanjem.

Kot smo že omenili, so pred kratkim izdali novo skladbo »Da si z njim«, za katero je besedilo napisal Boštjan Kokalj, za melodijo sta poskrbela Dušan Zore, ki je poskrbel tudi za aranžma in Damjan Oblak. Videospot so posneli v produkciji VIA Studia, pod taktirko režiserja Uroša Raztresna. V videospotu je poleg članov skupine nastopila še Saša Lešnjek.

Skupino Harmonk'N'Roll lahko spremljate na njihovem Facebook profilu, Instagramu in Youtube kanalu. Več informacij najdete tudi na njihovi spletni strani.

Če gre v njihovi novi skladbi za klasičen ljubezenski trikotni, pa presodite sami …

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Harmonk’N’Roll
Komentarji uporabnikov
Tagi