Foto utrinki s super petkovega večera v Kavarni Skandi

Da lep julijski petkov poletni večer ni šel mimo nas neopazno, so poskrbeli v novi Kavarni Skandi na Podrečju pri Domžalah, saj so pripravili super petkov cocktail večer, kjer ni manjkalo dobre glasbe v živo, pijače, brezplačnih prigrizkov in seveda odlične družbe.

Kavarna Skandi, ki je v naše kraje prinesla svežino s skandinavskim pridihom, je postala tudi prostor za prijetno druženje. V kavarni skrbijo tudi za to, da se pri njih vedno kaj zanimivega dogaja, kar je v teh poletnih večerih več kot dobrodošlo. Tokrat so pripravili super petkov cocktail večer z živo glasbo, ki je letni vrt kavarne privabil mlado in staro od blizu in daleč.

Osebje kavarne se je tudi tokrat maksimalno potrudilo, zato smo lahko vsi gostje pozabili na vse skrbi in delovne obveznosti. Poleg standardne ponudbe, se je tokrat mešalo Mojito, Cuba Libre in Pina Colado, na voljo pa so bili tudi brezplačni prigrizki. Vse skupaj pa sta s prijetnimi glasbenimi ritmi popestrila glasbenika Bečo & Nejc.

Več o samem dogajanju na super petkovem cocktail večeru v Kavarni Skandi, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

************************************************************************

Kavarna Skandi se nahaja na Tkalski ulici 1, na Podrečju pri Domžalah, v bližini tovarne Tosama (ob cesti Vir – uvoz na AC Domžale). Svoja vrata imajo odprta vsak dan in sicer od ponedeljka do četrtka med 5.30 in 22. uro, ob petkih med 5.30 in 23. uro, ob sobotah med 7. in 23. uro ter ob nedeljah med 7. in 20. uro zvečer.

Več o Kavarni Skandi si lahko preberete na povezavi tukaj, spremljate jih lahko tudi preko FB profila, za vse informacije pa so dosegljivi na e-naslovu kavarna.skandi@gmail.com.

Miha Ulčar; Foto: Primož Lavre

Komentarji uporabnikov
Tagi