FOTO: Big Foot Mama na noge spravili Domžale

Zabavni decembrski program v pop-rock večerih je včeraj zvečer doživel vrhunec. Nastopili so namreč legendarni Big Foot Mama in dodobra ogreli ozračje v Domžalah. Še več. Na noge so spravili vse, ki so bili tisti trenutek tam. Ni jih pa bilo malo, saj je bil veliki šotor pri domžalski tržnici nabito poln.

Ozračje v Domžalah je bilo včeraj zvečer v znamenju nastopa legendarnih Big Foot Mama. Že od osme ure zvečer se je prizorišče pri domžalski tržnici, kjer je stal veliki šotor, začel hitro polnit. Za predhodno ogrevanje sta poskrbeli skupini Joker out in Imset. Bolj, ko se je »cagar« na uri premikal proti 23. uri, več obiskovalcev se je nabiralo. Že pred nastopom legendarnih glasbenikov je šotor pokal po šivih. Tistim, ki so bili bolj pozni, pa jim pač ni preostalo drugega, da dogajanje spremljajo izven šotora. Potem pa se je začelo. Ob znanih uspešnicah je norelo staro in mlado in to tako, da so vsi, ki so bili tam, pozabili da je mraz. Se pravi, da so jih glasbeniki zelo dobro ogreli. 

Vsi, ki so bili tam so bili s koncertom zadovoljni in marsikateremu je bilo težko, ko se je zaključil. Ob tem je potrebno spomniti na pregovor starih Rimljanov: »Zaključi z zabavo takrat, ko je na vrhuncu in ostala ti bo v najlepšem spominu.« Prepričani smo, da bodo vsi, ki so bili tam, spomin na izjemen koncert še dolgo nosili v svojem spominu.

Ob tej priložnosti je potrebno pohvaliti organizatorje koncerta iz Občine Domžale, ki so poskrbeli, da so Domžale v dveh dnevih doživele tudi pop-rock koncerta. Še posebej gre pohvala glavni organizatorki Ajdi Vodlan, ki je že predhodno in med samima koncertoma poskrbela, da se je na koncu vse izšlo fenomenalno. Posebna zahvala gre tudi gasilcem Gasilske zveze Domžale, Rodu skalnih taborov Domžale in Centru za mlade Domžale za vso organizacijsko podporo ter Stari Fabriki. Edina kritika pri tem gre gostinskemu ponudniku. Glede na ponudbo pijače, ki jo je ponujal, je očitno mislil, da smo sredi poletja. Kuhanček se je namreč dobil samo na eni stojnici, na vseh drugih pa vsa ostala pijača. Da ne izgubljamo besed, da je že prvi večer kuhančka zmanjkalo ob 21. uri. Še pred začetkom dogajanja. In kaj pomeni ena stojnica? Dolge vrste. Pozimi na mrzlem namreč najbolj paše nekaj toplega …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič
Komentarji uporabnikov
Tagi