El Makedoner v novejših valovih: “Samokontrola”

Luč sveta je pravkar ugledal nov videospot za skladbo “Samokontrola” domžalskega raperja El Makedonerja. Skladba je del novejših valov, bolj spevna in bolj sprejemljiva za poslušalce, saj je po mnenju avtorja čas, da se slovenščina kot glasbeni jezik ne širi samo po domačih tleh, ampak tudi širše

“Slovenija ima “malo”, ampak zelo kvalitetno glasbeno industrijo in izvajalce. Zaradi tega bi veliko pomenilo, če si podamo roke in podpiramo drug drugega,” je o svojem novem projektu povedal El Makedoner.

Skladba “Samokontrola” je bila posneta v El Makedonerjevem domačem studiu “Balklan Records”, za dodatno čarovnijo in aranžma skladbe ter vokalov je poskrbel Ivan Petrović iz Bosne in Hercegovine, s katerim bo domžalski glasbenik še veliko sodeloval v prihodnosti.

“Za snemanje kadrov za videospot in montažo je poskrbela ekipa NESI Videos. Snemanje videospota smo pa razdelili na dva snemalna dneva in sicer smo en dan snemali na letališču v Lescah, drugi dan pa na prečudoviti lokaciji slovenskega turističnega bisera na Bledu. Izkoristili smo, kar se je dalo ter vse skupaj sestavili v odličen izdelek,” nam je o snemanju videospota zaupal El Makedoner.

Nov videospot za skladbo Samokontrola, ki si ga lahko ogledate v zgornjem videu, je dosegljiv na vseh spletnih digitalnih platformah (YouTube, Spotify, Deezer, iTunes …).

Miha Ulčar; Foto, video: El Makedoner

Tagi