Bojsi zbrali pogum in povedali tisto, česar si nobeno dekle ne želi slišati

Fantje iz zasedbe Bojsi so po lanskoletni uspešnici “Ko si me varala” iz rokava potegnili že svojo drugo avtorsko skladbo, ki nosi naslov “Ne, ne bom”, za katero so posneli tudi videospot. Če je bila prva skladba bolj čustvena, pa je ta malenkost drugačna, pa vendarle zelo zabavna in plesna. Skladba pa govori o tem, da je fant zbral pogum in dekletu povedal tisto, kar si ni želela slišati.

Skupina Bojsi, ki jo sestavljajo Uroš, Tadej in Matjaž, ne pozna počitka, saj fantje pridno ustvarjajo. Za novo skladbo “Ne,ne bom”, za katero je besedilo in glasbo napisal Uroš Cerar, za aranžma pa je poskrbela celotna zasedba, so posneli tudi videospot, ki je luč sveta ugledal pred kratkim. Skladbo so posneli v studiu Mars (Andrej Mežan) za video spot pa je poskrbela produkcija Leones.

Kot smo že omenili v uvodu je skladba malenkost drugačna, kot lanski hit “Ko si me varala”, vendar pa kljub temu zabavna in poskočna. Videospot so posneli v zelo znani pivnici As v Šentrupertu, na snemanju pa je sodelovalo veliko statistov, ki so prišli iz različnih koncev Slovenije. So se pa po besedah Uroša imeli izredno luštno, saj so kljub snemanju statistom pripravili »en fleten žur«. Fantje so še povedali, da komaj čakajo, da skladbo zaigrajo na prvi veselici. Vi pa si skladbo lahko ogledate v zgornjem videu. V njej boste slišali vse, kar si nobeno dekle ne želi slišati iz fantovih ust.

Bojse lahko spremljate na njihovem facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto, video: Bojsi

Tagi