Bodite del nepozabne zgodbe, zato vstopite v Adekvatno stanje

Konec meseca marca bo luč sveta ugledal prvi album domžalskega raperja El Makedonerja, ki bo nosil naslov Adekvatno stanje. Album bo vseboval 15 pesmi, s katerimi se domžalski raper dotika različnih tem; od ljubezenskih in poučnih, do skrajno uličarskih in zabavnih.

Izid novega albuma pa ne bo minil neopazno, saj El Makedoner v ta namen pripravlja promocijski dogodek, na katerem bo v sodelovanju z ES-EY-em premierno predstavil tudi nov videospot za skladbo Angeli. Promocijski dogodek z žurom bo potekal v soboto, 28. marca 2020, s pričetkom ob 21. uri v Krpan pubu v Športnem parku Domžale (bivši Zorro bar). Tam bo El Makedoner oder delil tudi z gosti z albuma ter še več drugimi ustvarjalci iz celotne Slovenije, ki bodo prav tako predstavili nekaj svojih novitet. Pravijo, da bodo skupaj pripravili nepozabno žurko.

El Makedonerju se bodo pridružili: Ja-Sha, Decix, ES-EY, Luknje V Sistemu (Zofa Lipa, Reta, Axel), VorDa, Al Yo, Joe-Joe, Semch, Ivč (veliko naboja iz Primorske, Gorenjske, Koroške in okolice Ljubljane). Potekal bo tudi “OPEN MIC”, za tiste nadobudneže, ki bi se radi prvič prikazali pred publiko in odpeli/odrepali nekaj v živo. Glavni DJ, ki bo skrbel za ogrevanje, podlage ter after party je DJ Alpha-Z, ki je znan po svoji raznoliki glasbi, ter usklajen za vsa ušesa.

Vstopnine za promocijski dogodek – žur ni, bo pa vstop možen samo z vabilom, ki ga lahko dobite pri El Makedonerju in sicer ga lahko kontaktirate preko e-naslova el.makedoner@gmail.com, ali preko Facebook strani oz. Instagrama. Zaradi vladne uredbe o omejitvi števila ljudi na posamezni prireditvi (100), bo vstop na promocijsko prireditev možen samo z vabilom.

O novem albumu Adekvatno stanje nam je El makedoner zaupal, da je nastajal več kot dve leti, saj mu je dal prednost kvaliteti pred kvantiteto: “Posnel sem veliko več pesmi, kot jih je na albumu, saj jih je bilo veliko izločenih iz ožjega kroga. Album vsebuje 15 pesmi v katerih se dotikam različnim tematik; od ljubezenskih in poučnih, do skrajno uličarskih ter zabavnih. Ne osredotočam se samo na eno tematiko, , ampak sem poskušal zajeti vse, saj me dobesedno nobena glasba ne moti, ker ima vsaka svoj čar in prav vsaka se me dotakne.Pri nas v Domžalah se ne dogaja pogosto in veliko, kar se tiče glasbenih prireditev, zato sem se tudi sam odločil povabiti več glasbenih gostov iz celotne Slovenije in ne samo gostov iz albuma (Ja-Sha, Špela Sever, Decix, ES-EY, Sladki Greh). S promocijskim dogodkom želim, da skupaj nazdravimo na moj oziroma naš skupen projekt. Zavedam se, da če ne bi imel okrog sebe vseh te ljudi, ta projekt ne bi nikoli prišel do končne faze. Seveda ste na promocijski dogodek vabljeni tudi vsi, ki bi radi kaj več izvedeli o albumu.”

Ob tej priložnosti se El Makedoner zahvaljuje tudi Urošu Križaniču in vodstvu Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, ki jim trdno stojijo ob strani.

Album (CD) “ADEKVATNO STANJE” 10 €
Hoodie “BALKLAN – El Makedoner style” 30 €
Majice “BALKLAN – El Makedoner style” 15 €
Ob nakupu kateregakoli artikla dobite gratis “El Makedoner” papirčke!
Prednaročila el.makedoner@gmail.com

Miha Ulčar; Foto: El Makedoner

 

Komentarji uporabnikov
Tagi