Z novim koronavirusom okužen nogometaš domžalskega prvoligaša

Iz tabora domžalskega prvoligaša je prišla novica, da imajo v igralskem kadru igralca, ki je okužen z novim koronavirusom. Vodstvo kluba je vse aktivnosti članskega moštva preventivno odpovedalo do ponedeljka, vsi nogometaši pa morajo naslednje dneve preživeti v samoizolaciji, medtem ko so stiki z zunanjim svetom povsem prepovedani.

Na spletni strani NK Domžale so zapisali, da bosta posledice nepričakovane okužbe z Coronavirusom občutili tudi selekciji U17 in U19, ki zaradi odgovornega ravnanja ne bosta odpotovali na današnji prijateljski srečanji v Zagreb.

“V klubu vse od ponovnega zagona izvajamo številne preventivne ukrepe in ravno to nam je omogočilo, da smo okužbo pri našem igralcu zaznali zelo kmalu, zato smo prepričani, da nam bo širitev okužbe uspelo zajeziti. Pred nadaljevanjem aktivnosti si želimo dodatnih navodil s strani NIJZ, zato bomo čez vikend ustavili vse dejavnosti članske ekipe. V tem času bomo preučili in pripravili dodatne ukrepe, da bi lahko nase delo v skrajšanem času priprav potekalo kar se da normalno, zagotovo pa ima prednost odgovornost do sebe, naših bližnjih in naše okolice,” je ob tem povedal športni direktor Matej Oražem.

Miha Ulčar; Foto: splet

 

Komentarji uporabnikov
Tagi