V kava-baru GMcaffe v naselju Bistra v Domžalah, imajo najboljše torte in sladolede daleč naokoli

Ste že poizkusili Banana-Nutella tortico? Ali domač sladoled, ki je narejen iz 100% sadja, brez dodatkov in je daleč najboljši? Če niste, potem hitro v GMcaffe in videli boste zakaj njihovi gostje vedno sprašujejo prav po Banana-Nutella tortici in njihovem najboljšem sladoledu daleč naokoli. Prav tako se boste radi vračali tja, ko boste enkrat obiskali njihovo prijetno okolje, se prepustili razvajanju z njihovimi sladkimi dobrotami ter ostalo njihovo ponudbo.

Kava-Bar GMcaffe, ki deluje že sedmo leto, se nahaja v novem naselju Bistra v Domžalah in je   družinam prijazen lokal, saj dajejo poudarek družinam. Pri njih se lahko vsak izmed družinskih članov razvaja s kakšno njihovo dobroto.

Jutro lahko pričnete z dišečo kavico

Že jutranjo kavico si lahko privoščite v njihovem prijetnem okolju in prijazni postrežbi, kjer vam zagotavljamo, da vam bo njihova dišeča kavica znamke Cremcaffe polepšala dan. In če zjutraj slučajno še niste zajtrkovali, potem je idealna prilika, da si privoščite enega izmed njihovih jutranjih kompletkov s kavico, rogljičkom ali toastom in naravnim pomarančnim sokom – juice. Kmalu pa bodo v kompletku na voljo tudi domači sendviči.

Jutranji kompletek s kavico, rogljičkom in naravnim sokom.

Torte in sladice domače izdelave

Kavarna slovi po Banana-Nutelli torti ter po veliki izbiri domačih odličnih tort za vse priložnosti. Le te so narejene po modernem stilu in raznih oblik. Torte izdelujejo tudi po naročilu za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, krsti, prva obhajila, birme, poroke, obletnice in tudi za različne druge priložnosti. Poleg tega boste svoj želodček lahko razvajali tudi z njihovimi domačimi kremšnitami, pitami in minjoni.

 
 

Torte različnih modernih oblik izdelujejo tudi po naročilu.

Najboljši sladoledi daleč naokoli

Njihovi sladoledi slovijo daleč naokoli, saj so narejeni iz 100% sadja (sadje brez dodane vode), brez adetivov in umetnih barvil! Tako lahko poleti preizkusite široko paleto različnih okusov domačih sladoledov. Sedaj v zimskem času, pa na vas čaka nova sladoledna novost: sladoledni minjončki. Če ste ljubitelj sladoleda, ga morate seveda obvezno preizkusiti. Gre za poseben sladoled z velikim deležem smetane. Lahko ga jeste zelo počasi, saj od njega ne teče.

  

Novost, ki si jo lahko privoščite tudi v zimskem času so sladoledni minjončki.

Njihove sladke dobrote so sestavljene iz najkakovostnejših materialov

Za torte, sladice in sladoled uporabljajo najkakovostnejše italijanske surovine. In kar je najbolj pomembno, za kvaliteto tudi stojijo in odgovarjajo, kar lahko sami preverite pri njihovih izdelkih.

  

Za izdelavo sladic uporabljajo najkakovostnejše materiale.

Posebna Božično-novoletna ponudba

Če se slučajno ubadate z mislijo, s čim bi obogatili svojo mizo za Božično-novoletne praznike, potem je letos enkratna priložnost, da svoje najdražje presenetite z Božično-novoletno torto. Zato pohitite v GMcaffe, kjer že sprejemajo naročila za Božično-novoletne torte, ki so različnih velikosti. Naročilo lahko opravite tudi preko spletne pošte info@gmcaffe.si.

Ostala ponudba

V kavarni si lahko v prijetni družbi in elegantnem udobju privoščite tudi skodelico čaja, vroče čokolade, kakava, osvežilne brezalkoholne pijače ali alkoholne pijače. Trenutno imajo v akciji tudi pivo Beck`s za ceno 1,60 €. Skratka najde se za vsakega nekaj.

  

V kavarni GMcaffe bo vsak našel nekaj zase.

Mala kavarna velikih užitkov

Na koncu ne smemo pozabiti na star slovenski pregovor, ki pravi: »Dober glas seže v deveto vas.« In v kavarni GMcaffe, to dobro vedo. Saj imajo mnogo stalnih gostov iz drugih predelov Slovenije, ki se vedno oglasijo pri njih, ko obiščejo Domžale. Takrat gredo seveda njihove sladke dobrote z njimi domov.

Delovni čas

Kavo-Bar GMcaffe lahko obiščete vsak dan in sicer od ponedeljka do petka med 7. in 21. uro (zimski čas), med poletjem pa do 22. ure. V soboto med 8. in 21. uro, v nedeljo pa med 9. in 20. uro.

Kontaktni podatki:

Kava-Bar GMcaffe
Gremi d.o.o., Ulica Nikola Tesla 15, 1230 Domzale, Slovenjia

info@gmcaffe.si

www.gmcaffe.si

F: www.facebook.com/gmcaffe

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov