Uroš in Tjaša z novim videospotom Jaz in ti

Vsa socialna omrežja so se v nedeljo utapljala v ljubezni. Uroš in Tjaša sta ponovno udarila na glasbeni sceni, tokrat s pesmijo, ki ti da na samem začetku občutek, da bo to še ena balada, potem pa se razživi in poslušalca navda s pozitivno energijo in željo, da si pesem posluša še enkrat.

Idejno zasnovo videospota – Ljubezen je ljubezen, ki se ne ozira se na starost, spolno usmerjenost ter barvo kože so podkrepili ljudje, ki se profesionalno ne ukvarjajo z igro. Pri njih se je iskala iskra. Tako so našli starejši par, istospolni par, par različnih polti in družino, ki je dokazala, da se ljubezen lahko tudi množi.
Vse te pristne trenutke je v svoj objektiv ujel Andrej Pratnemer, kateremu sta Uroš in Tjaša zaupala vse njune videospote dosedaj.

»Sam videospot je bil precejšen logistični zalogaj. Potrebno je bilo veliko usklajevanja najprej s Slovenskimi železnicami, ki so nam uporabo stoječega vlaka in perona dovolili za eno uro, v kateri smo morali posneti vse potrebne prizore, nato pa smo se vkrcali na vlak in posneli še ostale posnetke na premikajočem se vlaku proti Novemu Mestu. Tam so nas čakali šoferji, ki so nas odpeljali v Kamnik, da smo v podhodu pri Športni hali posneli še preostali del videospota. « pravi Tjaša.

Uroš nam je povedal: »Videospot je neverjetno dobro sprejet, v manj kot 24 urah si je videospot ogledalo skoraj 20.000 ljudi. Se pa že veseliva novembra in decembra, ko bova lahko na koncertih zapela tudi v živo.«

V Domžalah bosta imela akustični koncert 7. decembra v kavarni Tibu. Tam bodo v sodelovanju s podjetjem Rodex tudi dobrodelni – na koncertu se bo uredila zbirna točka, kamor bodo obiskovalci koncerta lahko prinesli hrano z dolgim rokom uporabe, osebne higienske pripomočke, šolske potrebščine… Za socialno ogrožene otroke in družine, Uroš in Tjaša pa jih bosta po koncertu odpeljala na Zvezo prijateljev mladine Slovenije, da čimprej pridejo v prave roke.

Med ljudi torej širita glasbo, ljubezen, strpnost, solidarnost in veselje. In vesela sta, da imajo točno te vrednote tudi njuni poslušalci. Zato pa so tako dober team!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Happy Moments

Komentarji uporabnikov
Tagi