Urban Gorjanc: Domžale, hvala!

Pogovarjali smo se z našim Urbijem, ki so mu pred dnevi v Seulu v Južni Koreji uspešno operirali aorto. Počuti se dobro in že komaj čaka povratek v "domače" Domžale, ki so v teh dneh pokazale, da znajo stopiti skupaj. In za to je Urban vsem skupaj iz srca hvaležen!

V soboto, 19. oktobra 2013, bo ob 19. uri, v Hali komunalnega centra v Domžalah odigrana prva tekma letošnje sezone Lige Telemach, ki bo imela tudi dobrodelno noto, in sicer bo šel celoten izkupiček od prodanih vstopnic v sklad za našega Urbija, ki se bo v naslednjem letu poskušal vrniti pod košarkarske obroče. Podobno so storili že pri Nogometnem klubu Domžale, da o pomoči Gorana Dragića, Košarkarske zveze Slovenije, Špas Teatra in ostalih sploh ne govorimo.

Urbanove besede "lepo je videti, da si nekje sprejet in da te imajo ljudje radi" sežejo v srce, več o tem, kako se počuti po operaciji in kaj ga čaka v naslednjem letu, pa v  videoposnetku.

In ne pozabite, v soboto, 19.10., ob 19. uri, se v Hali KC igra tekma Helios Domžale – Rogaška za Urbana! Vstopnice po 5,00 € na prodajnih mestih Eventima, v Srednji šoli Domžale in na blagajni dvorane dve uri pred začetkom tekme! SE VIDIMO!

Avtor: KK Helios Domžale; Foto, video: KK Helios Domžale
Komentarji uporabnikov