Ta fleten večer za ta fletne v Radomljah

V soboto zvečer je v Kulturnem domu Radomlje potekala prireditev pred Dnevom žena z naslovom Ta fleten večer. V razprodani dvorani Kulturnega doma so nastopili priznani ansambli in glasbeniki, ki so z glasbo in humorjem obiskovalcem polepšali sobotni večer.

Tako so na "ta fletni" prireditvi nastopili Gadi, ansambel Poljanšek, Stane Vidmar, Korado&Boško, ter humoristka Pišešečka Mica. Program pa sta na duhovit način povezovali Tanja Vidic in pevka Viktorija Petek.

Kot je za naš portal povedala organizatorka prireditve Tanja Vidic, ki je po novem tudi Domžalčanka, poznamo pa jo iz radia Veseljak, je bila prireditev namenjena ženskam pred Dnevom žena. V ta namen so bili skoraj vsi nastopajoči, razen humoristke in povezovalk, moški. "Skratka večer namenjen pravim veseljakinjam" doda Tanja.

Po prenovi dvorane v Kulturnem domu v Radomljah, je sedaj tam vedno več različnih dogodkov, ki popestrijo dogajanje v Radomljah, za kar gre pohvala Krajevni skupnosti Radomlje na čelu s predsednikom Igorjem Jeretino.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov