Sprehod se je sprevrgel v pravo dramo: Pes skrivnostne temnolaske do krvi pogrizel drugega psa

Tudi v teh zimskih dneh, kadar je vreme primerno, je zelena os ob reki Kamniški Bistrici polna sprehajalcev in rekreativcev, ne manjka pa tudi štirinožnih prijateljev, ki jih tja na prehod pripeljejo občani. Ker je rekreacijska os zelo obiskana, sem ter tja pride tudi do kakšnih neprijetnih dogodkov, kot se je pripetil danes, ko je pes sprehajalke napadel psa druge sprehajalka in ga pogrizel do krvi.

Na Facebooku se je danes pojavil zapis občanke, od katere štirinožni prijatelj, ki sliši na ime Švrk, je bil na sprehajalni poti ob reki Kamniški Bistrici v Domžalah napaden s strani drugega psa pasme Jack Russell terrier. Občanka je v objavi opozarja sprehajalce, da naj bodo previdni, če srečajo temnolaso žensko višje postave, staro okrog 30 let, s psom omenjene pase.

Obe ženski s psom sta se srečali na sprehodu, obe sta imeli pse na povodcu. V času, ko sta se srečali, je temnolaska popustila povodec, njen pes pa je napadel psa občanke, ki je bila ob dogodku panična, saj je temnolaskin pes njenega Švrka po ušesih pogrizel do krvi. Ob dogodku ji je temnolaska odgovorila: »Mojemu ni nič« in hitro odšla s kraja dogodka.

Švrka so nato oskrbeli, tako da se bo zagotovo kmalu pozdravil. Zagotovo pa bo pri njem in lastnici ostal grenak priokus. Občanka še svari vse sprehajalce, predvsem tiste s psi, da naj bodo previdni ob srečanju z omenjeno temnolasko in njenim psom pasme Jack Russell terrier. Obenem ji še sporoča, da jo bo izsledila.

Miha Ulčar; Foto: Facebook

 

Komentarji uporabnikov
Tagi