Športniki z jeklenimi pestmi in hitrimi nogami pomagali Anini zvezdici

V četrtek, 8. novembra 2018, je Klub borilnih veščin Domžale v telovadnici OŠ Dob, skupaj selekcijo U12 Nogometnega kluba Domžale, pripravil prijateljski in obenem še dobrodelni boks in kickboxing trening, saj so za Anino zvezdico zbirali hrano z daljšim rokom uporabe, ki jo bodo namenili socialno ogroženim družinam ter jim na ta način polepšali prihajajoče praznične dni.

Klub borilnih veščin Domžale je na čelu s trenerji Matejem Oparo, Matijo Lipovškom in Marjanom Bolharjem ter s selekcijo U12 Nogometnega kluba Domžale, ki jo vodita Rok Švajger in Matjaž Klanšek, v telovadnici OŠ Dob organiziral prijateljski boks in kickboxing trening, ki je bil zelo dinamičen, saj sta se obe sodelujoči ekip med seboj pomešali ter s tem trening postavili na višji nivo gibalnih spretnosti. Ker je na treningih Kluba borilnih veščin Domžale stalnica, da se pri vajah za vzdržljivost naredi med 100 in 200 sklec, so bili tega seveda deležni tudi mladi nogometaši, ki so se udeležili skupnega treninga. Ker so prvi hitrejši v rokah, drugi pa v nogah, je bil skupni trening odlična kombinacija za napredek.

Kot smo že omenili v uvodu, so skupen prijateljski trening obarvali z dobrodelno noto, saj so za Anino zvezdico zbirali hrano z daljšim rokom uporabe, ki jo bo Anina zvezdica namenila socialno ogroženim družinam. Predstavnik Anine zvezdice se je obema ekipama lepo zahvalil za njihovo skrb in prispevek v obliki hrane, Klub borilnih veščin Domžale pa se zahvaljujejo OŠ Dob, da so lahko v njihovi telovadnici izvedli skupni prijateljski trening.

Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi