ŽNK Radomlje: Ekipa deklic U12 po končanem jesenskem delu na 3. mestu

V soboto 20.10.2012, je za ekipo deklic U12 potekal zadnji turnir v jesenskem delu, Radomljanke pa so po turnirju v Velesovem padle na skupno 3. mesto.

Vir: ŽNK Radomlje (www.znk-radomlje.si)

Sreča tokrat ni bila na strani deklet iz Radomelj, saj bi si glede na prikazano in borbenost zaslužile vsaj točko več. Na prvem srečanju proti ekipi NK Krim, so imela naša dekleta kar nekaj dela, saj so se branila do zadnje minute, ko je za trenutek padla koncentracija in v 19. minuti so dosegle avtogol. Na obrazih je bilo videti veliko razočaranje in že v naslednjem napadu so nasprotnice še enkrat zadele, tako da se je tekma končala z rezultatom 0:2 za NK Krim.

Na drugem srečanju smo videli kopico neizkoriščenih priložnosti naših deklet. Terensko premoč so Radomljanke potrdile v 6. minuti prvega polčasa, ko so povedle z zadetkom Neve Kumalić. Na žalost vodstvo ni bilo dolgotrajno, saj se je že v 8. minuti zatresla tudi naša mreža in rezultat 1:1 je ostal do konca srečanja, kljub številčnim priložnostim, a tokrat žoga nikakor ni hotela v mrežo nasprotnic.

Čestitke dekletom za pokazano borbenost in voljo, resnično so dala vse od sebe. Verjamemo da bo še bolje in tudi z več sreče v spomladanskem delu.

Ekipo so zastopale: Ana Novak, Anja Snedec, Eva Močnik, Hanna Klopčič Brojan, Lara Markič, Neva Kumalić, Neža Jereb in Saša Zorman.

Jesenski del prvenstva je tako končan tudi za ekipo deklic U12, ligaška tekmovanja pa se nadaljujejo spomladi, ko se bo prvi turnir najverjetneje odvijal prav v Radomljah. Dekleta po jesenskem delu zasedajo dobro tretje mesto in tako z dvema zmagama, štirimi remiji in dvema porazoma ostajajo v igri za zaključni turnir, kamor se uvrstita prvo in drugo uvrščena ekipa.

Rezultati 4., zadnjega turnirja v jesenskem delu (Velesovo, 20.10.2012):

  • ŽNK Rudar Škale : ŽNK Jevnica 2:0
  • ŽNK Rudar Škale : ŽNK Radomlje 1:1
  • Velesovo : Krim 0:1
  • Velesovo : ŽNK Jevnica 2:0
  • ŽNK Radomlje : Krim 0:2
Avtor: R.R.
Tagi