ŽNK Radomlje iščejo trenerke in trenerje

V ženskem nogometnem klubu Radomlje so po odhodu trenerja članic Milomirja Mandića ostali brez glavnega trenerja. Vlogo začasnega trenerja je do konca sezone prevzel Peter Kristan, ki je sicer v preteklosti že vodil ekipo članic, zdaj pa je trener ekip U17 in U15. V razpisu iščejo več trenerk oz. trenerjev za člansko ekipo in mladinski pogon, spodaj pa objavljamo besedilo z njihove spletne strani.

ŽNK Radomlje objavlja razpis za več mest trenerjev in pomočnikov trenerjev za tekmovalno sezono 2016/17 (članska ekipa in mladinska nogometna šola). V kolikor vas zanima sodelovanje v ambicioznem in razgibanem kolektivu ter vas veseli delo z nogometašicami, vas vabimo, da se prijavite na razpis.

Pričakovanja:
– najmanj srednješolska izobrazba
– UEFA B licenca
– vozniški izpit B kategorije
– minimalno 10 (deset) let trenerskih izkušenj v nogometu
– aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika, zaželeno tudi znanje dodatnih tujih jezikov
– aktivno znanje uporabe MS orodij (Word, Excel, …)

Nudimo:
– delo v enem največjih slovenskih ženskih nogometnih klubov
– odlične pogoje za treniranje (raznoliki pripomočki ter urejena igrišča z naravno in umetno travo v Športnem parku Radomlje)
– dosledno izpolnjevanje dogovorov

Zaželeno je, da ima kandidat odprt s.p. oz. status samostojnega športnega delavca.

Prijava naj vsebuje življenjepis (CV), opis vašega dosedanjega udejstvovanja in dela na nogometnem področju (igranje ter treniranje), kopijo pridobljene nogometne izobrazbe in vaš pogled, zakaj ste ravno vi prava izbira za naš klub.

Prijave sprejemamo do vključno nedelje, 12.6.2016 preko e-pošte info@znk-radomlje.si oziroma navadne pošte ŽNK Radomlje, Prešernova 43, 1235 Radomlje.

Po končanem razpisu bodo izbrani kandidati povabljeni na individualen razgovor z vodstvom kluba. O končnem izboru bodo obveščeni najkasneje v 20 dneh po izteku prijavnega roka.

Uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.

ŽNK Radomlje

http://znk-radomlje.si/tl_files/dokumenti/2015-16/2016_06_01-Razpis_za_trenerje_ZNK_Radomlje.pdf

Avtor: ŽNK Radomlje
Komentarji uporabnikov
Tagi