Zmaga za ekipo Energijateam.com tudi na tekmi Enduro Merjasec

Ekipo Energijateam.com so na tekmovanju SloEnduro 4Fun – Enduro Merjasec zastopali štirje tekmovalci, v kategoriji članov Nejc Černilogar, v kategoriji Master1 Jaka Tancik in v kategoriji Master2 Gregor Nagode, ki je privozil prvo mesto. V Hobi konkurenci se jim je tokrat pridružil Iztok Slapnik, ki je med hobiji dosegel tretje mesto.

Zbirno mesto tekme Enduro Merjasec je bilo v Rušah, tekma pa na pobočju pod Arehom, kjer so organizatorji pripravili odlične trase. Tekme, ki je potekala v deževnem in hladnem vremenu, se je udeležilo dobrih 60 tekmovalcev. V skupni razvrstitvi je bil med moškimi najhitrejši Robert Kordež iz Black Hole Enduro Team (SLO), med ženskami pa Yana Dobnig iz Rlm Mondraker Racing Team (AUT).

Ekipo Energijateam.com so zastopali štirje tekmovalci, v kategoriji članov Nejc Černilogar, v kategoriji Master1 Jaka Tancik, v kategoriji Master2 Gregor Nagode, v hobi konkurenci se jim je tokrat pridružil Iztok Slapnik. Jaka in Gregor sta najhitreje prevozila prvo od treh hitrostnih preizkušenj, ki je bila edina brez dežja. Nejc Černilogar se je odlično znašel na drugi preizkušnji, ko je v spremenljivih in drsečih razmerah dosegel 4 mesto v skupni razvrstitvi. Iztok Slapnik je med hobiji dosegel tretje mesto.

V spolzkih, blatnih razmerah so vsi štirje tekmovalci pokazali veliko spretnosti.

Čestitke!

Naslednja tekma SloEnduro 4Fun bo 5. junija 2016 v Gradcu, v bike parku Schöckl. Še pred tem bo, 28. in 29. maja 2016, tekma SloEnduro 2 – Enduro Cerkno.

Koordinator SloEndura Jaka Tancik, tekmovalec in trener v ekipi Energijateam.com, opozarja, da sta obe tekmi atraktivni in ker je število mest omejeno, je potrebno s prijavami pohiteti.

Avtor: Ekipa Energijateam.com; Foto: Aljaž Sedovšek (www.sloenduro.com); Video: Jure Brečko

Tagi