Zmaga Radomljanov v Zagrebu

Radomljani so se včeraj odpravili v Zagreb, kjer so se v trenažnem centru ZAGREBello pomerili z drugoligašem NK Zagrebom. Slednji so bili še v lanski sezoni udeleženci prve hrvaške lige, a so izpadli. Radomljani so v poletni sopari slavili z 1-3.

V centru ZAGREBello na Veslački ulici so tekmo začeli Ivačič, Lidjan, Kumer, Zukić, Karamatić, Barukčič (K), Šipek, Osmanaj, Stoiljković, Cerar in Nunić. Radomljani so glavnino opravili že v prvem polčasu, ko so trikrat kronali terensko premoč.

Radomljani so povedli po lepi akciji Lidjana, Stoiljkovića in Nunića. Prvi je poslal žogo čez domačo obrambo proti Stoiljkoviću, ta pa je z natančno podajo našel vtekajočega Nunića, ki je žogo s petih metrov potisnil v mrežo. Na 0-2 je povišal Cerar z glavo po predložku Osmanaja z leve strani. Rezultat prvega polčasa je z glavo postavil Karamatić po predložku Osmanaja s kota.

Za rumene so v nadaljevanju zaigrali še Andrić, Jazbec, Zupanc, Hlede, Avbelj, Primc, Vidmar, Jakovljević, Marinšek in Kovjenić.

V torek se bodo Radomljani v Brežicah pomerili s slovito Crveno Zvezdo, naslednji dan pa s hrvaškim prvoligašem Cibalio. Obe tekmi se bosta predvidoma začeli ob 17. uri

Avtor: Aleksander Stefanović, foto: Rok Zore
Tagi