Zmaga proti Triglavu

Na drugi pripravljalni tekmi so se Radomljani pomerili s kranjskim Triglavom, tekmecem v letošnjem drugoligaškem tekmovanju. Po devetdesetih minutah v Športnem parku Radomlje so slavili domači z 2-1. Zadela sta Barukčič in Rems, gol za goste pa je prispeval nekdanji nogometaš Radomljanov Emir Ljubijankić.

Dejan Djuranović je nekoliko premešal zasedbo, ki je začela tekmo proti Celju, saj je imel na voljo nekaj več igralcev. Na posodo iz ljubljanske Olimpije so tako prišli Jurčević, Zorc in Gajič, ki so že lani kot posojeni igralci igrali v rumenem dresu. V vratih je znova stal Andrić, ki na tekmi ni imel pretiranega dela. Rems in Jakovljević sta začela na položajih bočnih branilcev, na mestih v osrednji obrambi pa sta začela Jazbec in Lidjan. V zvezni vrsti so začeli Barukčič, Šipek in že omenjeni Zorc, na krilnih položajih sta bila Stoiljković in Avbelj, v sami konici napada pa je igral Gajič. V prvem polčasu so imeli Radomljani več od igre, a so bili pri strelih mnogokrat nenatančni oz. so težko prebili zgoščeno obrambo gostov.

V drugem polčasu so vstopili še Kosec, Zupanc, Florjančič, Marinšek, Iglič, Primc in Jurčević, Radomljani pa so si takoj pripravili nekaj lepih priložnosti. V 59. minuti je v kazenski prostor lepo prodrl Stoiljković, eden od branilcev ga je potegnil za majico, sodnik Poljanšek pa je pokazal na najstrožjo kazen. Zanesljivi izvajalec je bil kapetan Barukčič, ki je vratarja poslal v eno, žogo pa v drugo stran. Dve minuti kasneje bil Stoiljković spet v osrednji vlogi, potem ko je poslal predložek v kazenski prostor z desne strani, žogo pa je z glavo v gol preusmeril Rems. Končni rezultat je v 70. minuti postavil Ljubijankić z nizkim diagonalnim strelom z desne strani.

Naslednja tekma bo na sporedu v sredo ob 18.30, ko se bodo v radomeljskem Športnem parku Radomljani pomerili z večnimi rivali, ekipo Roltek Dob.

Avtor: Aleksander Stefanović; Foto: Rok Zore (NK Kalcer Radomlje)
Tagi