ŽKD Ledita podaljšala sodelovanje s podjetjem Tosama d.o.o.

V četrtek 23. aprila 2015, smo se udeležili tiskovne konference v Tosamini trgovini "Bela štacunca", kjer smo podpisali novo pogodbo o med sebojnem sodelovanju. Na samem dogodku je podjetje Tosama d.o.o. predstavilo novo blagovno znamko JASMIN SPORT, katero bomo ponosno promovirali v naslednji sezoni.

Z nami je bila tudi finalistka Miss Športa in tudi košarkarica Eva Cerar, ki jo je podjetje Tosama d.o.o. izbralo za ambasadorko linije JASMIN SPORT. Z blagovno znamko JASMIN so se naše "leditke" do dobra seznanile v letošnji sezoni skozi našo interno ligo in so sedaj že pridne uporabnice le te. V prihajajoči sezoni bomo s podjetjem Tosama d.o.o. nadgradili naše sodelovanje in poskrbeli, da bo blagovna znamka Jasmin dobila še dodatno prepoznavnost po celi Sloveniji. Ponosno lahko povemo, da bomo po enoletnem delovanju letos imeli tudi člansko ekipo in prav ta bo letos nosila ime kolekcije JASMIN. S člansko ekipo se bomo v sezono 2015/2016 udeležili tekmovanja v drugi slovenski ženski košarkarski ligi. Namen našega projekta je vsekakor popularizacija ženske košarke tako na lokalnem kot tudi na regionalnem področju.

V naše žensko košarkarsko društvo LEDITA vabimo vse, ki želite igrati košarko, se družiti pod koši ter biti del naše zgodbe.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto: ŽKD Ledita; Video: Why nervoza
Tagi