ŽKD LEDITA nadaljuje s tekmovanjem v sklopu Šole košarke – JASMIN LIGA

Organiziramo jo skupaj z lokalnim podjetjem Tosama d.o.o. Tako je v nedeljo 18. Januarja 2015 potekal 2. tekmovalni dan LIGE JASMIN.

Tudi tokrat je bil odziv odličen in udeležba je bila še večja kot prvi tekmovalni dan, kar naše Žensko košarkarsko društvo LEDITA zelo veseli. Deklice so nam pričarale super vzdušje ter prikazale, da se v naši Šoli košarka LEDITA dobro dela. Deklice prihajajo vedno v večjem številu na naše treninge, za kar se treba zahvaliti našim trenerjem.

Igralke smo razdelili glede na velikost, znanje in starost. Ekipe so tako enakovredne in tekmovanje postane s tem bolj zanimivo ter prijetno. Že ustaljene ekipe VATKE, BLAZINICE, POVOJI, OBLIŽI, TOSAMA in JASMIN (imena ekip so pravzaprav prepoznavnih proizvodi podjetja Tosama d.o.o.) so tako dobile še večje število igralk. Dekleta se med seboj tudi družijo in spoznavajo. Nadaljujemo tudi z likovno delavnico na temo JASMIN LIGA, saj bodo na koncu lige najboljše likovne ustvarjalnosti tudi nagrajene. Tokrat so dekleta poleg košarke izdelovale tudi SMOOTHI- je in sadne frape-je, kar jih je zabavalo. Ob tem so poskušale razne kombinacije okusov sadja ter zelenjave. Pripravili smo tudi nagradne igre za starše, ki so v veliki meri z veseljem sodelovali in pokazali kako natančni so pri metih na koš. Obiskal nas je tudi zajček DURACELL, ki je popestril dogajanje ob in na parketu, širil dobro voljo ter pozitivno energijo.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo lokalnemu podjetju Tosama d.o.o. za podporo pri našem skupnem projektu, še posebno pa gospodični Kristini Stakne. Zahvala tudi blagovni znamki DURACELL za čokoladke ter prijeten obisk zajčka, zahvala gre tudi družini Vagaja za vso sadje in zelenjavo kot tudi vsem prostovoljcem, ki so omogočili, da je drugi tekmovalni dan minil uspešno.

Več foto utrinkov s turnirja si laho ogledate TUKAJ.

Avtor: ŽKD Ledita; Foto, video: ŽKD Ledita
Tagi