Zimska pravljica na drsalkah privabila množico drsalcev

Na drsališču v Športnem parku Domžale, se je v soboto zvečer, 17. decembra 2016, odvijala prava zimska pravljica – na drsalkah. Ob 17. uri so se na drsališče podali najmlajši, ki so uživali v učenju drsanja, se vozili po poligonu, zaigrali hokej … Za zanimivo dogajanje so z animacijo poskrbeli v ŠAD Mavrici in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. V času od 17. do 18. ure je bil na vrsti tudi njihov glasbeni program, tako da so otroci, bilo je tudi kar precej staršev, zadrsali v ritmih otroških pesmi v prelivajoči barvi svetlobnih efektov, ki so naredili ta čaroben večer poln druženja in veselja.

ŠAD Mavrica je od 17. do 18. ure vodila program animacije na ledu. Otroci so zelo uživali v plesu na drsalkah, drsalnem poligonu, štafetnih in skupinskih igrah na ledu. Videli smo tudi precej mladih, nadobudnih začetnikov na drsalkah, ki so pred sabo potiskali pingvinčka in se s tem urili za še dolgo letošnjo zimsko sezono, ko bodo samostojno zarezali sledi v led na drsališču. Animatorji so podali tudi nekaj nasvetov o varnosti na ledu, pravilni drži telesa ob drsanju, pravilnih prvih korakih na drsalkah …

Po zabavi za najmlajše pa so bili na drsališče povabljeni prav vsi, saj so ves preostali večer drsali ob zvokih praznične božično-novoletne glasbe. Prijetno druženje, dobra družba, rekreacija, glasba in ples ter palačinke vse do 22. ure.

To je bila res odlična priložnost za aktivno druženje celotne družine na prostem. Skupaj so aktivno preživeli čas z zabavnim in dobrim programom. Po 18 uri je sledilo drsanje ob praznični glasbi in druženje za vse generacije. Sodelavci Zavoda za šport in rekreacijo pa so poskrbeli za dobro glasbo in hrano.

Več foto utrinkov z ledene pravljice si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto: Karin Božič; Video: Miro Pivar
Tagi