Želiš postati nov Jan Oblak?

Mlade vratarke in vratarji bodo imeli možnost treniranja na Poletnem Kampu za nogometne vratarje in vratarke, ki ga bo priredil No.1 Goalkeeper Academy. Na petdnevnem kampu bodo v Kamniku in Radomljah nove generacije Janov Oblakov in Samirjev Handanovićev trenirale pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki delujejo v priznanih nogometnih klubih in reprezentancah.

Proces treninga na kampu je zasnovan po sodobni metodologiji dela z mladimi, ki se bodo seznanili tako z osnovami kot tudi z zahtevnejšimi oblikami vratarskih treningov. Le-ti bodo potekali na travnati podlagi, vratarke in vratarji pa bodo opravili tudi treninge na mivki. Vratarke in vratarji bodo imeli možnost izboljšati svoje obladovanje žoge, vratarske spretnosti, komunikacijo, samozavest, del treninga pa seveda zajema tudi zabavo in druženje, saj cena (160 evrov) zajema tudi kopanje na kamniškem bazenu.

Kamp, ki se bo odvijal v Športnem parku Virtus v Kamniku in Športnem parku Radomlje, je namenjen dekletom in fantom od devetega do petnajstega leta starosti. Trajal bo pet dni, med 15. in 19. avgustom. Treningi bodo na sporedu dvakrat na dan, med sedmo zjutraj in peto popoldne. Udeleženci bodo vsak dan odšli na malico in kosilo, prejeli pa bodo tudi vrhunsko opremo danskega športnega opremljevalca Hummel (dres, hlače, majica, nogavice). Treninge bodo trenerji med drugim popestrili tudi z gimnastiko in tekmovanju v vratarskih veščinah.

Več informacij o kampu lahko dobite na telefonski številki 051/365-065 (Valentin), kjer se lahko tudi prijavite. Prav tako pa lahko več informacij dobite preko facebook strani facebook.com/No1GkA.

Avtor: Aleksander Stefanović, slika: No.1 Goalkeeper Academy
Tagi