Zaključna prireditev Plavalnega kluba Kamnik – nagrajeni najboljši plavalci leta 2015

V duhu prazničnega decembra smo v Plavalnem klubu Kamnik v soboto, 19. decembra, za svoje člane pripravili novoletno druženje, ko smo se v pozitivnem vzdušju spomnili uspehov in nepozabnih trenutkov v odhajajočem letu.

Kot je v uvodnih besedah poudaril predsednik kluba Sandi Uršič, je povečanje števila članov dokaz uspešnega dela v Plavalnem klubu Kamnik in polna dvorana zavoda CIRIUS, zadovoljnih otrok in staršev, je bila le še potrditev teh besed. 

O težkih pogojih dela smo že pisali, a kljub temu so nas naši plavalci v letošnjem letu razveseljevali z dobrimi rezultati. Tako je bilo sobotno druženje priložnost, da plavalce nagradimo za njihov trud, njihovim staršem pa izrečemo iskreno zahvalo za podporo.

Najprej so se diplom za sodelovanje na sredinem 5. Medvedkovem tekmovanju razveselili plavalci Plavalne šole (predtekmovalni program za predšolske in šolske otroke). Njihovo veselje je bilo še večje, ko jih je z igračami podjetja Elform obdaril tudi Dedek Mraz, ki je slišal dober glas o pridnih otrocih našega kluba in je z dobrimi željami ter polnim košem daril prihitel med nas. Skupaj z nami je užival v simpatičnih predstavitvah štirih tekmovalnih selekcij, ki nikogar niso pustile ravnodušne.

Vidno presenečena je bila tudi osmerica plavalcev našega kluba, ki so se s svojimi dosežki v letu 2015 najbolj izkazali (po FINA točkah v 50 m bazenih), saj nagrade niso pričakovali. Njihove odlike pa niso le hitri zavesljaji v vodi, ampak so s svojim pozitivnim odnosom do plavalnega športa in do klubskih prijateljev tudi vzor ostalim plavalcem.

Plavalci leta 2015 Plavalnega kluba Kamnik.

Naziv Plavalec leta 2015 Plavalnega kluba Kamnik so prejeli:

  • Marja Maček Sitar, v kategoriji mlajših deklic (letnik 2005 in mlajše)
  • Gašper Stele, kategoriji mlajših dečkov (letnik 2003 in mlajši)
  • Maja Helena Končar, v kategoriji deklic (letnik 2003 in 2004)
  • Jernej Prebil, v kategoriji dečkov (letnik 2001 in 2002)
  • Lucija Pintar, v kategoriji kadetinj (letnik 2001 in 2002)
  • Jan Uršič, v kategoriji kadetov (letnik 1999 in 2000)
  • Živa Dobrovoljc, v kategoriji mladink (letnik 1999 in 2000)
  • Mihael Boštjan Končar, v kategoriji mladincev (letnik 1997 in 1998)

Naj se ob koncu zahvalimo tudi vsem Vam, ki nas na naši plavalni poti podpirate in si kot mi želite novi pokriti bazen – želimo Vam lepe in mirne praznike! Naj se naša zgodba o prijateljstvu nadaljuje tudi v letu 2016 – Srečno!

Avtor: Helena Končar; Foto: Marko Pintar
Tagi