Zaključna prireditev Judo kluba Komenda

Judo klub Komenda, ki deluje že v široki okolici Komende, Kamnika, Šmartnega v Tuhinju, Mengša in Trzina, je v Harmoniji Mengeš za svoje člane in starše organiziral zaključno zabavo in slavnostno podelitev nagrad najboljšim judoistom Judo kluba Komenda v letu 2017.

Dogodek so odprli z bolj uradnim delom v zgornjih prostorih restavracije Harmonije Mengeš, kjer so člane in starše pozdravili z govorom ter predstavili trenerje in uspehe ter dosežke vseh judoistov v do sedaj najuspešnejšem letu 2017. Govor sta z glasbenima točkama popestrila tudi dva člana in sicer je Kristjan zaigral na trobento, Luka pa na harmoniko. Z obiskom je judoiste počastil tudi vodja športih programov v Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik, gospod Franci Kramar – Cico. 

Pokale za najboljše tekmovalce je podelil judoist leta 2016 Andraž Jereb in sicer so posebne dosežke na tekmovanjih v letu 2017 prejeli:

Kategorija U10:

  • Karim Veinhandl, Gal Štupar, Gal Podbelšek, Darko Erić, Haya Veinhnadl Obaid, Žiga Pahor, Kristjan Maks Kosec, Tristan Petrušić.

Kategorija U12:

  • Agelina Pajić, Luka Lukšič, Mark Lukšič, Mark Jelnikar.

Kategorija U23:

  • Katarina Kumer, Tina Vavpetič.

Nagrado so si zaslužili z uvrstitvijo med prva tri mesta na državnem prvenstvu ali drugih vrhunskih dosežkih na mednarodnih tekmovanjih.

Po podelitvi so otroci odšli na disko zabavo in pice, starši pa so ostali na pogostitvi z arabsko kuhinjo, ki jo je pripravil g. Jaber Elmasry. Na koncu je otroke obiskal tudi Božiček, ki je pod jelko pustil darila.

Čestitke vsem za uspešno leto in gremo novim zmagam naproti!

Avtor: Katarina Kumer

Tagi