Zaključek Šole košarke Ledita

Pripeljali smo se do zadnjega – 5. tekmovalnega dneva Fit Fit Lige v tem letošnjem šolskem letu. V sobota 21. maja 2016, smo pod koši prikazali vse znanje, ki smo ga pridobili na letošnjih treningih Šole košarke LEDITA in tako revialne tekme posvetili staršem ter trenerjem, ki se skozi leto ukvarjajo z našimi Leditkami.

5. tekmovalni dan je potekal v zelo prijetnem vzdušju, izredni pozitivni energiji ter nasmehi na obrazih naših najmlajših igralk naše Šole košarke LEDITA, ki poteka na kar na 8. osnovnih šolah v naši občini. Tokrat smo vse deklice razdelili v 4 skupine, ki so na dveh igriščih pokazale svoje znanje in veselje do košarke. Rezultat je bil popolnoma nepomemben. Igra je bila sproščena in zabavna. Deklice so pod koši resnično prikazale odlične poteze, zelo velik napredek, obilo smeha in dobre volje. Igrale so za starše, ki nas ves čas lige pridno spodbujajo in sodelujejo na vseh naših dogodkih ter za trenerje, ki so ponosno spodbujali svoje nadobudne košarkarice. Po končani revialni tekmi deklic, pa smo izzvali starše pod koše, ki so se z veseljem odzvali ter se pomerili z našimi trenerji Šole košarke LEDITA. Zabave vsekakor ni manjkalo, smeha in tudi tekmovalnosti. Vsekakor smo bili prijetno presenečeni nad znanjem vseh staršev- mamic in očetov. Deklice so se tokrat pokazale kot izredne navijačice z bučno podporo. Nekatere so navijale za starše, druge pa za trenerje. Zavedamo se dejstva, da je gibanje otrok kot tudi staršev danes izrednega pomena in s tem namenom vključujemo tudi starše v družabne tekalne tekmovalne igre z deklicami.

Tudi tokrat smo podelili kar nekaj nagrad naših poslovnih partnerjev: Športni center FIT FIT, Tovarna Organika d.o.o., podjetje AS Domžale MOTO CENTER d.o.o. ter podjetje Tosama d.o.o. Vsem posebna zahvala za vso podporo pri našem projektu.

Prijetno druženje smo zaključili z vabilo na naše poletne tabore, ki bodo v Domžalah in Savudriji v mesecu juniju in juliju, ter deklicam zaželeli prijetne prihajajoče počitnice.

Zahvaljujemo se za celoletni trud pri delu vsem trenerjem naše Šole košarke LEDITA: Petra Berdajs, Špela Žura, Manca Smolnikar, Lejla Rošić, Anže Kunavar, Anže Štern, Marko Saje, Miha Juvan, Žiga Božjak, Tomaž Ulčar, Luka Dobovičnik in prostovoljcem, ki so omogočili nemoten potek vseh tekmovalnih dni, ki so bili več kot uspešni.

Se kmalu zopet snidemo pod koši…

Avtor: Elvira Rošić Ključanin; Foto: ŽKD Ledita; Video: WhyNervoza
Tagi