Zadrsajte v Čarobni december na domžalskem drsališču

Ste že poiskali in nabrusili svoje drsalke? Čas je, da to storite, saj domžalsko drsališče odpira svoja vrata v torek, 4. decembra 2018, ob 17.00 uri. Ne zamudite tradicionalnega nastopa tekmovalk iz Kotalkarskega kluba Pirueta in mladih hokejistov iz Prevoj. Če je led še vedno tako zelo mrzel in drseč, pa bomo vsi ostali preverili takoj po nastopih.

Tako kot vsako leto, bo drsanje brezplačno za vse, in sicer ob delavnikih med 15.00 in 19.00 uro ter med vikendi, prazniki in šolskimi počitnicami med 10.00 in 19.00 uro. V jutranjih urah bodo na drsališču norčije zganjali otroci vrtcev in osnovnih šol domžalske občine, saj so dopoldanski termini rezervirani za izvedbo športnih dni. V večernih terminih bodo ledeno ploskev zasedli hokejisti, nam rekreativnim drsalcem pa bodo drsalno sezono popestrili tematsko obarvani večeri, obiski dobrih mož, bogat program za najmlajše ter sedaj že tradicionalna razstava “Zimske radosti”.

Drsanje bo mogoče do začetka marca, ko se bo led moral umakniti pomladnim sončnim žarkom. Ampak brez skrbi, da takrat nas čaka še mnogo lepih trenutkov na drsalkah, veliko popitih skodelic vroče čokolade in čarobnih trenutkov pod novoletnimi lučmi.

Se vidimo v torek!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

 

Komentarji uporabnikov
Tagi