Zadnja preizkušnja za Radomljani, zdaj gre zares

Konec tedna so se Radomljani na zadnjih dveh pripravljalnih preizkušnjah pred pričetkom spomladanskega dela prvoligaškega tekmovanja na domačem igrišču pomerili proti Zavrču in Roltek Dobu. Zavrč je bil boljši z 1-2, Dob pa je na koncu izvlekel remi (3-3).

Petkovo srečanje je potekalo v idealnih razmerah, gledalci pa so videli tri zadetke, vse v prvem polčasu. Goste je kmalu s strelom iz bližine v vodstvo popeljal Mitrović, četrt ure kasneje pa je napako obrambe izkoristil še Kiš in povišal vodstvo Zavrča na 0-2. Gol za Radomljane je dosegel Zukić po predložku iz kota. Njegov prvi strel z glavo je vratar Petrović ubranil, odbito žogo pa je z desnico spravil za vratarjev hrbet. Vuk je v 40. minuti po močnem strelu z desne strani stresel stičišče vratnice in prečke, to pa je bila tudi zadnja obetavna akcija na tekmi. Igra je v drugem polčasu potekala med obema kazenskima prostoroma, ekipi pa si resnejših priložnosti nista pripravili.

Kalcer Radomlje – Zavrč 1-2 (1-2)
Strelci: Zukić 25.; Mitrović 3., Kiš 18.

Kalcer Radomlje: Andrić, Tirc, Rems, Zukić, Lidjan, Balkovec, Teinović, Cerar, Abvelj, Vuk, Stoiljković. Igrali so še: Vrhunc, Jakovljević, Perković.

Sobotni "el clasico" proti Roltek Dobu pa je spremljala povsem drugačna kulisa. Hladno vreme in veter pa nista ustavila navijačev, ki se jih je v Športnem parku zbralo lepo število. Radomljani so odločneje pritisnili proti vratom gostov in tudi prišli do lepe prednosti 2-0. Obakrat je zadel Đurković, sicer posojen igralec ljubljanske Olimpije. V 34. minuti je sodnik Poljanšek pokazal na belo točko v korist Roltek Doba, zanesljivo jo je izvedel kapetan Kunstelj. Veselje gostov pa ni trajalo dolgo, saj je minuto zatem še svoj tretji gol na tekmi dosegel Đurković in Radomljanom zopet priigral dva gola prednosti.

V drugem polčasu je sodnik pokazal dva rdeča kartona domačim, po vsakem pa so gostje zadeli. Najprej je pordečel Jazbec, minuto za njegovo izključitvijo pa je neodločnost obrambe kaznoval Lunder. Kmalu si je rdeči karton prislužil še Perković, v 84. minuti pa je z lepim plasiranim strelom z desne strani končni izid postavil Ciriković, ki je bil še v začetku sezone član Radomljanov.

Kalcer Radomlje – Roltek Dob 3-3 (3-1)
Strelci: Đurković 16., 23., 35.; Kunstelj 34.-11m, Lunder 60., Ciriković 84.

Kalcer Radomlje: Ivačič, Jazbec, Perković, Vasić, Cankar, Tirc, Furuyama, Jakovljević, Vrhunc, Cesar, Jurčević, Đurković. Igrali so še: Cerar, Lidjan, Želko, Zukić, Rems, Stergulc, Stoiljković, Avbelj.

NK Kalcer Radomlje – Olimpija Ljubljana (sobota, 28. 2. 2015, ob 15h)

Spomladanski del prvenstva bodo nogometaši Kalcer Radomlje začeli v soboto, 28. februarja 2015, ko se bodo ob 15. uri v Športnem parku Domžale, pomerili z nogometaši Olimpije Ljubljana.

Cenik vstopnic:

  • odrasli: 8 eur
  • ženske: 5 eur
  • otroci in mladostniki do 14. leta starosti, ter imetniki članskih izkaznic: brezplačno

NK Kalcer Radomlje – Rudar Velenje (sreda, 4. 3. 2015, ob 17h)

Že v sredo, 3. marca 2015, bodo Radomljani v Športnem parku Radomlje gostili Velenjske knape. Tekma se bo pričela ob 17. uri.

Cenik vstopnic:

  • odrasli: 5 eur
  • ženske: 3 eur
  • otroci in mladostniki do 14. leta starosti, ter imetniki članskih izkaznic: brezplačno

 


 

Avtor: Aleksander Stefanović; Foto: Rok Zore (NK Kalcer Radomlje)
Tagi