Zabavno poletje na Kopališču Domžale

Kopališče Domžale tudi letos skrbi za ohladitev vseh obiskovalcev. Na voljo sta velik bazen s toboganom in mali bazen, v katerem lahko varno čofotajo najmlajši. Bazena sta obkrožena z zelenimi površinami, na voljo je tudi precej senčnih kotičkov. Kopališče se vse dni v tednu odpira ob 10.00 uri, zapira pa se od nedelje do četrtka ob 19.00 uri, ter ob petkih in sobotah ob 20.00 uri. Cene ostajajo enake kakor lani in si jih lahko ogledate na povezavi tukaj.

Večerno plavanje ob ponedeljkih in četrtkih

Dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, je mogoče večerno rekreativno plavanje med 19.30 in 21.00 uro. Cena za večerno kopanje je 2 EUR, otroci lahko vstopajo le v spremstvu staršev, saj je ta čas namenjen izključno plavanju. Z letno karto je vstop na večerno rekreativno plavanje prost.

Knjigobežnica

Knjižnica Domžale redno skrbi, da je knjigobežnica na kopališču vedno polna zanimivega čtiva. Obiščite jo in si izberite knjigo, ki vas bo za nekaj prijetnih uric odpeljala na bralno pustolovščino.

Hrana in pijača

Na kopališču se nahaja gostinski nadstrešek s čudovito teraso, ki omogoča razgled na dogajanje v bazenu, tako da se boste lahko tudi med hlajenjem z osvežilno pijačo in polnjenjem želodčkov počutili vključeni v razigran vrvež na domžalskem kopališču.

Program

Običajno vodno zabavo na kopališču bo popestril dodatni program, saj se nam v juliju obeta Poletni dan, ko bodo vsi obiskovalci lahko uživali v različnih animacijah domžalskih športnih društev. To poletje se lahko prijavite na tečaj plavanja za starejše, nikakor pa ne smete zamuditi Filmskega kopališča. Zagotovo se bo našla še kakšna zanimivost, zato spremljajte spletno stran Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in FB stran.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi