Za zadetke pri Radomljanih bo skrbel Saša Varga

V prihajajoči sezoni bo za zadetke v rumeno-črnem dresu skrbel nekdanji mladinec Rada iz Beograda. Saša Varga velja za izredno močnega nogometaša, kateremu je izredno težko vzeti žogo. Varga je že četrta okrepitev tabora članske ekipe NK Kalcer Radomlje, katero kmalu čaka nova sezona v 2. SNL.

26–letni visokorasli napadalec je v svoji karieri igral za večino srbskih moštev in sicer za Rad, Teleoptik, Sindjelić, BASK, svoje sposobnosti pa je preizkusil tudi v Španiji za moštvo Jumilia. V slovenskem nogometnem prostoru Saša ni neznanka, saj je nosil dres Brd kjer je bil tudi uspešen z doseganjem zadetkov. V sezoni 2017/18 je odigral kar 13 tekem in dosegel šest zadetkov. Sezono kasneje je vpisal sedemnajst nastopov in dosegel kar sedem zadetkov. V Pokalu Slovenije je odigral dve tekmi in dosegel tri zadetke. Skupno je Saša v Sloveniji odigral 32 tekem in dosegel kar šestnajst zadetkov.

“Saša je sin Zvonka Varge, znamenitega napadalca Partizana, ki ima med drugim tudi belgijsko državljanstvo, zato tudi v moštvu ne bo zavzel pozicijo tujca,” so ob njegovem prihodu sporočili iz NK Radomlje.

Miha Ulčar; Foto: NK Radomlje

 

Tagi