Z žlahtnimi kovinami na Kickboxing evropskem pokalu »Golden Glove 2016« nagrajeni tudi domžalski borci

V kraju Conigliano v sosednji Italiji, je v soboto, 23. in v nedeljo, 24. januarja 2016, potekal Kickboxing evropski pokal »Golden Glove 2016«, ki so se ga udeležili tudi člani Kluba borilnih veščin Domžale, kjer so dosegli kar nekaj odličnih rezultatov, ki so bili nagrajeni z žlahtnimi kovinami, s katerimi so se vrnili v deželo pod sončnimi strani Alp.

V Italijanskem mestu Conegliano se je na prvem letošnjem tekmovanju zbralo veliko število tekmovalcev iz številnih Evropskih klubov. Zelo uspešno so nastopili tudi tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, saj so na tem tekmovanju dosegli vidne rezultate, za katere so prejeli odličja. To tekmovanje pa jim bo vsekakor dobra popotnica za naslednja tekmovanja.

Marjan Bolhar (KL – 79 kg ) – 2. mesto, Jan Gajšek (KL +80 kg) – 3. mesto in v kategoriji +94 mladinci/ člani – 2. mesto. Petra Žejavac (KL-65/+65 kg) – 3. mesto in Tim Leben (KL – 70 kg) – 5. mesto.

Po besedah domžalskega šampiona Marjana Boharja, so si tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale na tem tekmovanju nabrali veliko novih tekmovalnih izkušenj, predvsem v smeri kako reagirati v primerih sodniških odločitvah, ko že po tradiciji favorizirajo domače tekmovalce. Povedal je še, da je tudi pošteno sojenje del športa. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KBV Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi